NOVI PEH ZA PARTIZAN: Željko Obradović ZBOG POVREDE ostao bez važnog košarkaša! Klub se oglasio SAOPŠTENJEM!

Autor:

Sport

18.11.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevolja za crno-bele.

NOVI PEH ZA PARTIZAN: Željko Obradović ZBOG POVREDE ostao bez važnog košarkaša! Klub se oglasio SAOPŠTENJEM!

Foto: Starsport

Zek Ledej i Uroš Trifunović

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović pauziraće najmanje nekoliko nedelja zbog povrede butnog mišića, saopštio je danas klub na zvaničnom sajtu.

- Bek Partizana Uroš Trifunović je tokom utakmice protiv berlinske Albe doživeo doživeo povredu zbog koje će morati da odsustvuje sa terena i bude podvrgnut terapijama. U duelu pred kraj druge četvrtine, Trifunović je doživeo rupturu butnog mišića koja zahteva mirovanje i terapijski tretman. Kroz deset dana, Trifunović će obaviti kontrolni pregled posle kojeg će biti moguće dati detaljnije prognoze u vezi sa dužinom odsustva igrača iz tima - piše u saopštenju Košarkaškog kluba Partizan.

Povreda Trifunovića je novi problem za trenera Partizana Željka Obradovića, koji već duže ne može da računa na kapitena Kevina Pantera, a poslednjih dana su bili bolesni i Balša Koprivica i Alen Smailagić.

Crno-beli su nedavno u Evroligi pobedili Albu u "Štark Areni" sa ubedljivih 89:74, a u narednom desetom kolu igrače protiv Efesa na gostovanju 24. novembra. "Valjak" je dosad na učinku od četiri pobede i pet poraza u eliti. Prethodno ga čeka takođe meč na strani, protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani, u ponedeljak od 17.30 u okviru AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NAVIJACI u GLAS

18.11.2023 23:03

PLEJ ,DAJTE PLEJA. ZATO GUBIMO NA STRANI. ISKUSNOG PLEJA PRAVOG PLEJA !