GROBARI OGORČENI NA SUĐENJE! Navijači Partizana poslali jasnu PORUKU AdmiralBet ABA ligi! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.11.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doživeli treći poraz u sezoni na gostovanju Cedevita Olimpiji.

GROBARI OGORČENI NA SUĐENJE! Navijači Partizana poslali jasnu PORUKU AdmiralBet ABA ligi! (VIDEO)

Foto: Starsport

Grobari

Navijači Partizana ne mire se sa porazom u "Stožicama" (91:95) od slovenačke ekipe, pa su ogorčeni preko društvenih mreža poslali poruku čelnicima AdmiralBet ABA lige.

Pristalice regionalnog šampiona nisu zadovoljne deljenjem pravde u meču protiv Cedevita Olimpije, pa su sa posebnom pažnjom komentarisali dve odluke u kojima smatraju da su izabranici Željka Obradovića debelo oštećeni.

- Sad je sve ok, nema potrebe da se oglašavate? - stoji u objavi jednog od navijača Partizana, uz snimke spornih situacija na kojima je označio AdmiralBet ABA ligu.

Ova poruka odnosila se i na naknadno oglašavanje čelnika regionalnog takmičenja, po završetku utakmice između Partizana i Igokee, u kom su crno-beli doživeli šokantan poraz u Štark areni.

Tada su, podsetimo, vodeći ljudi AdmiralBet ABA lige istakli da je Zek Ledej trebalo da dobije nesportsku ličnu grešku, prilikom jednog faula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ulog je veliki

21.11.2023 23:25

JAVOR I drustvo sude po DIREKTIVI.