LUDNICA U ARENI! Partizan izjednačio rezultat, pa izgubio na kraju

Autor:

Sport

12.11.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli poraženi su od Igokee sa 89:91 u sedmom kolu AdmiralBet ABA lige

LUDNICA U ARENI! Partizan izjednačio rezultat, pa izgubio na kraju

Foto: Starsport


Košarkaši Partizana poraženi su od Igokee sa 89:91 u sedmom kolu AdmiralBet ABA lige. Crno-beli nikako nisu mogli da se sastave tokom većeg dela duela, dok su s druge strane gosti bili veoma razigrani. Igokea je od samog starta meča povela i nije dozvolila "parnom valjku" da smanji razliku.

Imao je tim iz Laktaša već tokom prvog poluvremena dvocifrenu razliku, koju je u nastavku samo uvećavao. Na poluvremenu rezultat je bio 34:48 za goste.

Najefikasniji Ništa nije bila bolja situacija ni u nastavku duela. Crno-beli su se probudili tek u poslednjim minutima meča, kada je Trifunović trojkama smanjio zaostatak na tri poena razlike, a zatim  su crno-beli do izjednačenja. Međutim, Igokea je na kraju slavila košem Mudija. Najefikasniji je bio Ledej sa 16 poena, dok je Trifunović dodao još 15. S druge strane, Igose je predvodio Jeremić sa 17 poena, kao i tanasković.

Republika

Foto: Starsport

 

 

ČETVRTA ČETVRTINA

10. minut (89:89) - Partizan zahvaljujući Urošu Trifunoviću stiže do izjednačenja. Onda Kaminski promašuje trojku, pa imamo mrtvu loptu iz koje je posed za Igokeu i Mudi poentira! 

8. minut (79:84) - Veoma precizan u samoj završnici bio je Trifunović, koji je trojkama vraćao Partizan u živo.

6. minut (73:84) - Krajem poslednje deonice crno-beli su se konsolidovali i poenima Ledeja i Anđušića su topili razliku. 
 

4. minut (66:82) - Crno-beli izgledaju totalno bezidejno. Jaramaz pogađa oba penala, potom Anđušić promašuje trojku zbog nesportske greške. S druge strane, Jeremić je precizan.

2. minut (62:89) - Ništa večeras ne funkcioniše u igri crno-belih. Ni nova trojka Anđušića nije pomogla da razigra tim i da povuče ekipu. Posebno jer Igokea kažnjava svaku grešku i odmah uzvraća uadarac. 

TREĆA ČETVRTINA

10. minut (57:76) - Poeni za Ponitku sa penala, potom poentira Milosavljević za dva, stiže trojka Anđušića. Ukradena lopta za Partizan, promašaj Danila sa distance. 

8. minut (52:74) - U poslednjim minutima treće deonice ređali su se poeni oba tima, s jedne strane je bio precizan Jaramaz, s druge Kondiić. 

4. minut (39:54) - Nije dugo Igokea bila uspavana, Igrači gostiju su se brzo vratili u ritam. Trojkama Mudija i Tanaskovića ponovo je ponovo bila ubedljiva. 

2. minut (39:48) - Početkom drugog poluvremena uspeo je Partizan da spusti na jednocifrenu razliku. Posebno su za to bili zaslužni Avramović i Trifunović.

 

DRUGA ČETVRTINA

10. minut (34:48) - Pred kraj poslednje deonice izgledalo je kao Jeremić ne može da promaši. Tako je stigla nova trojka za goste. Ledej je bio precizan s linije za slobodna bacanja. I Igoeka na pauzu odlazi sa plus 14.

8. minut (32:42) - Vezali su crno-beli nekoliko poena. Anđušić je bio precizan s penala.  Međutim, opet serija Igokee, prosto simptomatično danas, jer opet je deset razlike.

6. minut (25:34) - Nikako crno-beli nisu mogli da izađu na kraj s gostima. Tim iz Laktaša imao je odgovor na svaki poen kluba iz Humske.

4. minut (22:31) - Košarkaši Igokee nastavili su odličnu partiju. Jeremić je postigao trojku, a Vukčević je fauliran. Kaminski smanjuje na šest razlike, ali ubrzo stiže odgovor od Milosavljevića. 

2. minut (20:25) - Kaboklo je debitovao u dresu Partizana i upisao je prve poene. Međutim, ni on nije bio dovoljno za preokret. Gosti su imali i do devet poena prednosti. Međutim, Danilo Anđušić je bio precizan sa linije za tri poena i smanjio je razliku.

Republika

Foto: Starsport

Obradović pokušava da razdrma svoje igrače

 

PRVA ČETVRTINA

10. minut (12:18) - I Nikola Tanasković je uspeo da pogodi za dva poena, dok Avramović ubacuje jedno od dva bacanja. Posle toga na liniju penala staje Jeremić koji pogađa oba penala, a Partizan je do kraja četvrtine nesiguran, baš kao i gost, pa rezultat ostaje nepromenjen.

8. minut (10:14) - U nastavku izgleda kao da su gosti u boljoj formi. Avramović je pogodio za dva poena, ali onda stiže odgovor Milosavljevića.

6. minut (6:7) - Dosta grešaka je obeležilo start. Stanković promašuje za goste, dok Ponitka gubi loptu.

4. minut (6:4) - Sredinom prve deonice Partizan je uspeo da se konsoliduje. Poenima Koprivice i slobodnim bacanjima Avramovića, crno-beli dolaze u prednost.

2. minut (0:3) - Velika borba viđena je od starta meča. Igrači oba tima su dosta promašivali, samo je Atić uspeo da pogodi sa distance. 

Startne postave

Partizan: Avramović, Koprivica, Smailagić, Trifunović, Ponitka

Igokea: Atić, Tanasković, Nakić, Nikolić, Mudi

 

 

PRE UTAKMICE

Posle pobede nad Fenerbahčeom, ostvarene u dramatičnom finišu meča sedmog kola Evrolige, košarkaši Partizana okreću se obavezama u regionalnom takmičenju.

Branilac titule dočekuje Igokeu, koja je rezultatima u dosadašnjem toku pokazala visoke mogućnosti. Gosti iz Laktaša stižu u Arenu sa skorom 4-2, dok Obradovićev tim ima pobedu više i bilans od 5-1.

"Parni valjak" je u prošloj rundi deklasirao Split na Gripama 73:56, dok je Igokea poklekla kod kuće od FMP tesnim rezultatom 73:74.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading