GROBARI PRESREĆNI: DEBITUJE Bruno Kaboklo!

Autor:

Sport

11.11.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih obradovao navijače.

GROBARI PRESREĆNI: DEBITUJE Bruno Kaboklo!

Foto: Printscreen/Youtube/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana u nedelju dočekuju Igokeu u 7. kolu AmiralBet ABA lige. Meč se igra u Štark areni od 21.00.

Trener Partizana Željko Obradović govorio je pred utamicu, a saopštio je i da će svoj debi u crno-belom dresu imati najnovije pojačanje Bruno Kaboklo.

Republika

Foto: Admiral Bet ABA liga

Željko Obradović

 

- Imali smo dva dana da pripremimo tu utakmicu. Sa velikim respektom čekamo naše prijatelje iz Igokee i sa željom da probamo da nastavimo sa igrama u istom ritmu kao što smo to do sada činili u AdmiralBet ABA ligi. Bruno Kaboklo je odradio nekoliko treninga sa ekipom i biće u timu - rekao je Željko Obradović.

Zamenik kapitena crno-belih Danilo Anđušić ističe da nema mešta opuštanju.

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Danilo Anđušić

 

- Očekuje nas AdmiralBet ABA liga nakon utakmice koju smo u Evroligi uspeli da pobedimo. To ne znači da treba da se opuštamo ni jednog trenutka već da maksimalno uđemo u meč. Stalno ponavljamo koliko su nam važne utakmice u AdmiralBet ABA ligi i jednostavno svakoj moramo prići maksimalno motivisani. Oni su ekipa sa dosta iskusnih igrača, znaju da igraju, čvrsto igraju, jako, videli smo to i na Superkupu kada smo vodili 20 poena razlike pa su oni uspeli da se vrate u igru u poslednjoj četvrtini. Dakle, moramo biti potpuno fokusirani kako bismo došli do još jedne pobede - istakao je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading