KABOKLO MOĆAN NA PRVOM TRENINGU PARTIZANA: Brazilac već oduševio navijače

Autor:

Sport

08.11.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi centar crno-belih poslao jasnu poruku, a oglasio se i Obradović o velikom pojačanju.

KABOKLO MOĆAN NA PRVOM TRENINGU PARTIZANA: Brazilac već oduševio navijače

Foto: Printscreen/Youtube/BC Partizan TV

Bruno Kaboklo spreman je kao zapeta puška da zaigra za Partizan. Dolaskom Brazilca crno-beli su dobili veliko pojačanje na centarskoj poziciji, a sada je na iskusnom asu da se privikne na sistem Željka Obradovića i da se uigra sa saigračima. Ako je suditi na osnovu onoga što je rekao pred prvi trening u crno-belom taboru, kao i šta je radio na terenu, Kaboklo će dati sve od sebe da se što pre aklimatizuje. On je poslao moćnu poruku i razgalio navijače "parnog valjka".

Foto: twitter.com/PartizanBC

 

- Za mene je Partizan poseban, znao sam da je veliki klub. Već sam video ljubav i strast navijača, tim me je lepo prihvatio, počastvovan sam - rekao je Brazilac pred prvi timski trening i dodao da je uzbuđen što će sarađivati sa Željkom Obradovićem:

- Kad sam potpisao, mnogo prijatelja mi se javilo sa porukom da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi. Već poznajem neke momke, imamo odličan tim. Veoma sam uzbuđen i ne mogu da dočekam da zaigram za ovaj klub.

Kaboklo do sada nije igrao u Evroligi, ali veruje da će mu koristiti veliko iskustvo koje je stekao igrajući za Ulm, Sao Paulo, Limož, kao i u NBA ligi za toronto, Sakramento, Memfis i Hjuston.

- Biće teško, ali daću sve od sebe, nadam se da mogu da doprinesem od starta. Biću fokusiran da to uradim. Znam šta mogu i šta mogu da donesem – skokovi, prisustvo pod košem, energija. Uvek pokušavam da odigram jako svaki meč i nastaviću tako - bio je jasan Kaboklo.

Prvi meč od dolaska Brazilca Partizan će odigrati sutra uveče kada će dočekati Fenerbahče u sedmom kolu Evrolige. Pred taj duel o Kaboklu je govorio i trener Obradović.

- Bruno je odradio prvi trening, tu počinje i završava se priča sa njim. Mislim da je igrač koji može da pomogne Partizanu zato smo se i odlučili da ga dovedemo, kako će to da izgleda na treninzima ćemo tek videti - poručio je Žoc i dodao da neće biti novih pojačanja zbog povrede kapitena Kevina Pantera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading