NEKADAŠNJE ZVEZDINO DETE DEBITOVALO U DRESU NOVOG KLUBA: Zabeležio je prve minute i pokazao da će biti veliko pojačanje! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada je jasno da će u narednom periodu biti uzdanica novog kluba.

NEKADAŠNJE ZVEZDINO DETE DEBITOVALO U DRESU NOVOG KLUBA: Zabeležio je prve minute i pokazao da će biti veliko pojačanje! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

U Valjevu se polako, ali sigurno formira tim koji bi u godinama pred nama trebao da napadne i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Fudbaleri Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva u aktuelnoj sezoni u okviru Srpske lige Zapad beleže zavidne rezultate i 270 minuta pre odlaska na zimsku pauzu sa skorom od pet pobeda, isto toliko remija i dva poraza, sa 20 osvojenih bodova zauzimaju šestu poziciju na tabeli.

Prethodnog vikenda Valjevci su na svom stadionu "Partk Pećina" ugostili gornjomilanovačko Takovo i u sjajnoj fudbalskoj predstavi u kojoj su čak tri pogotka viđena u poslednjih deset minuta susreta, slavili su rezultatom 3:2.

Pored osvojenih bodova, navedeni susret ostaće upamćen i po debiju mladog osamnaestogodišnjeg Veljka Nikolića.

Nekadašnji izdanak Zvezdine škole nedavno je postao član ekipe sa stadiona "Park Pećina" i već na debitantskom nastupu pokazao je da će u dogledno vreme biti i uzdanica valjevskog kluba. Fudbaler koji igra na poziciji defanzivnog veznog igrača pružio je sjajnu partiju koja je oduševila prisutne navijače.

 

- Veljko Nikolić:

Datum rođenja: 1. april 2005. godine

Mesto rođenja: Aranđelovac

Pozicija u timu: defanzivni vezni

Igračka karijera: Crvena zvezda (Beograd)-mlađe kategorije, Brodarac (Novi Beograd)-mlađe kategorije, Zlatibor (Čajetina), Budućnost Krušik 2014 (Valjevo)

Predstojećeg vikenda valjevski fudbaleri gostuju u Petrovcu na Mlavi ekipi Sloge 33 i imaće priliku da u duelu protiv fenjeraša zabeleže prvi trijumf na gostujućem terenu nakon punih mesec i po dana.

Nakon gostovanja u Petrovcu na Mlavi, Budućnost Krušik 2014 dočekuje OFK Mihajlovac, da bi u poslednjoj jesenjoj takmičarskoj rundi gostovali Slogi iz Požege.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading