PARTIZAN USKORO JOŠ JAČI: Željku se na raspolaganje stavlja još jedan igrač

Autor:

Sport

08.11.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje crno-belih biće uskoro spremno.

PARTIZAN USKORO JOŠ JAČI: Željku se na raspolaganje stavlja još jedan igrač

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaški klub Partizan jači je za novog centra Bruna Kabokla, a u istom danu Željko Obradović je čuo još jednu lepu vest. Veliko pojačanje crno-belih Mateuš Ponitka vratiće se uskoro u sastav jer je Poljak počeo da trenira sa ekipom.

Naime, po ovratku iz Splita gde su ostvarili ubedljivu pobedu u AdmiralBet ABA ligi, crno-beli su imali dan odmora, a na treningu u utorak prisustvovao je i Ponitka. On je očigledno zalečio povredu ramena i počeo je da radi sa ekpom, za sada smanjenim intenzitetom. Košarkaš crno-belih je juče trenirao po sopstvenom ritmu i nije odradio pun trening sa ekipom. Sada mu predstoji potpuni povratak u trenažni proces.

Foto: Starsport

Mateuš Ponitka

Podsetimo, Ponjitka je zbog povrede pauzirao od 17. oktobra kada je na uoči utakmice protiv Barselone obnovio povredu ramena zbog koje je ranije propustio i jedan deo pripremnog perioda. Osim Poljaka trenirao je i Alen Smailagić, takođe po individualnom planu i očekuje se da zaigra protiv Fenerbahčea, dok je van tima sada samo još kapiten Kevin Panter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading