BRAZILAC PLAĆA DA DOĐE U PARTIZAN: Saga se nastavlja, Žocova bomba još nije pukla

Autor:

Sport

01.11.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venecija tvrdi da ništa nije gotovo, a Bruno Kaboklo ne želi da se vrati u Italiju i čak nudi da otkupi svoj ugovor.

BRAZILAC PLAĆA DA DOĐE U PARTIZAN: Saga se nastavlja, Žocova bomba još nije pukla

Foto: www.profimedia.rs

Bruno Kaboklo bi trebalo da bude to dugo očekivano pojačanje Partizana na poziciji centra, a ako je suditi na osnovu brojnih potvrda, pa i od njegovog menadžera, Brazilca od crno-belog dresa deli samo još potpis. Međutim, da saga ne bude definitivno gotova pobrinuo se predsednik nejgovog dojučerašnjeg kluba Venecije koji tvrdi da Kaboklo neće nigde iz italijanskog kluba.

- Situacija je ista kao što je bilo i pre mesec dana kada je sve ovo počelo - Bruno Kaboklo je pod ugovorom sa Venecijom. Sve je u rukama advokata, i svako ko želi da dovede Kabokla neka kontaktira njih. Sada pričamo o Partizanu, sutra možda bude neki drugi klub. Ono što je bitno je da se ništa nije promenilo u statusu igrača i kada bude došlo do promene, obratićemo se javnosti, rekao je predsednik italijanskog kluba - rekao je Federiko Kasarin.

Foto: Starsport

Još čekaju saigrača: Košarkaši Partizana

Međutim, Brazilac želi samo u Partizan, a Italiju bi eventualno voleo da opet vidi kada crno-beli budu gostovali Armaniju i Virtusu. Navodno, on je čak spreman da plati za svoju slobodu i čiste papire kako bi stigao u tim Željka Obradovića. Navodno, Brazilac je svom klubu ponudio 50.000 evra obeštećenja da otkupi ugovor, ali je to Venecija bez razmišljanja odbila. Italijani su se toliko razočarani i Kabokla da žele da mu se osvete i pokvare mu planove.

S druge strane, on je mimo dozvole Venecije otišao na američku turneju kako bi dobio NBA angažman, ali mu to nije pošlo za rukom. U Italiju ne želi da se vrati, a sve to planirao je da iskoristi Partizan. Crno-beli su dogovorili saradnju sa Brazilcem, ali problem ponovo pravi Venecija, pa će očigledno biti posla i za advokate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
VALJAK I REALNOST

01.11.2023 11:13

NEKA PREOVLADA RAZUM ,NEKA SE NADAJU NA POLA.

Najbolji

01.11.2023 13:59

UPRAVO , previse CEKATE. DAJTE BRE bar NEKOG slobodnog IGRACA.

BICE CUPATO

01.11.2023 14:14

PLACA 50 000 a TRAZE 500 000 --- do 1.000 000 evra