MEGAPREOKRET! Menadžer POTVRDIO! Željko Obradović dobio NAJVEĆE POJAČANJE!

Autor:

Sport

31.10.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari su oduševljeni.

MEGAPREOKRET! Menadžer POTVRDIO! Željko Obradović dobio NAJVEĆE POJAČANJE!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Ako je i postojala dilema, više je nema - Bruno Kaboklo je novi igrač Partizana! Čeka se samo zvanična promocija brazilskog centra, čiji je dolazak u Humsku potvrdio i njegov agent Danijel Hazan, objavama na društvenim mrežama.

Naime, Hazan je u jednoj objavi okačio fotografiju Kabokla uz komentar:

- Bruno, dobrodošao u Evroligu!

Foto: printscreen/instagram

 

 

Na drugoj fotki je definisao njegov status, uz reči da je Brazilac raskinuo ugovor sa Venecijom, da bi potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Foto: printscreen/instagram

 

Čeka se još samo i zvanična potvrda kluba, međutim, ukoliko je verovati rečima agenta Bruna Kabokla - dileme više nema i Partizan je dobio novog centra.

Foto: www.profimedia.rs

 

Koliko je kvalitetan igrač Bruno Kaboklo dovoljno govore i reči legendarnog hrvatskog stručnjaka Aleksandra Petrovića koji je o Brazilcu pričao sve najlepše.

- Ukoliko je tačna informacija da je Partizan dogovorio Bruna Kabokloa, potvrđujem da je reč o paklenom igraču koji može da igra na obe centarske pozicije - istakao je Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading