ŽELJKO SE SUSREO SA OGROMNIM PROBLEMOM: Partizan sa samo 11 igrača ulazi u derbi!

Autor:

Sport

30.10.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa nestrpljenjem se očekuje novi duel večitih rivala.

ŽELJKO SE SUSREO SA OGROMNIM PROBLEMOM: Partizan sa samo 11 igrača ulazi u derbi!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su pre samo četirti dana slavili u evroligaškom derbiju rezultatom 88:86, ali meč u regionalnoj ligi biće potpuno drugačiji.

I pored činjenice da crno-beli današnji susret dočekuju na krilima nedavnog trijumfa, slobodno se može reći da uoči derbija u AdmiralBet ABA ligi imaju imeratv pobede usled nedavnog poraza od ekipe beogradske Mege.

Međutim, trener Željko Obradović se susreo sa velikim personalnim problemima. U ekipe neće biti kapitena Kevina Pantera, ako ni Mateuša Ponitke, tako da će roster crno-belih brojati samo 11 igrača.

Republika

Foto: Starsport

Kapiten Partizana preskače večiti derbi

 

U predstojećem susretu Željko Obradović će moći da računa na Vukčevića, Ledeja, Avramovića, Koprivicu, Smailagića, Jaramaza, Nanelija, Trifunovića, Anđušića, Doužera i Kaminskog.

Treba naomenuti da personalne probleme ima i Crvena zvezda. Trener Sferopulos ne može da računa na povređene Branka Lazića i Adama Hangu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading