JAGO BACIO DELIJE U TRANS: Brazilac učinio nesvakidašnje - najavio je ishod predstojećeg derbija!

Autor:

Sport

29.10.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednim gestom je kupio sve one kojima su crveno-bele boje na srcu.

JAGO BACIO DELIJE U TRANS: Brazilac učinio nesvakidašnje - najavio je ishod predstojećeg derbija!

Foto: Starsport

Košarakši Partizana su nakon velikih preokreta uspeli da u prvom ovosezonskom večitom derbiju savladaju Crvenu zvezdu Meridianbet. Na krilima sjajnog Alekse Avramovića, crno-beli su evroligaški duel rešili u svoju korist rezultatom 88:86, ali već u ponedeljak 30. oktobra sledi novi večiti derbi.

U beogradskoj Štark Areni dve ekipe će se boriti za regionalne bodove, a zanimljivu uvertiru u predstojeći susret imao je Brazilac Jago dos Santos.

Prvi "karioka" u redovima kluba sa Malog Kalemegdana je tokom evroligaškog meča imao nekoliko duela protiv Alekse Avramovića, a u jednom momentu se Avramović nakon driblinga Jaga, našao na parketu.

Navedenu fotografiju Zvezdin Brazilac je postavio na svom Tviter profilu i to kao kaver sliku, čime je očigledno najavio da će u predstjećem derbiju crno-beli biti na parketu.

Foto: Twitter.com/printscreenyagomateus02

Jednim potezom oduševio je Delije - Jago dos Santos

 

Da podsetimo, novi košarkaški večiti derbi u okviru Admiral Bet ABA lige na programu je u ponedeljak 30. oktobra sa početkom od 20 časova, a meč će biti odigran u beogradskoj Štark Areni, a i ovoga puta organizator meča će biti Košarkaški klub Partizan.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading