EPSKI PREOKRET: Kaljari za 20 minuta učinio nezamislivo - nikada ne treba potcenjivati ekipu Klaudija Ranijerija! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

29.10.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna utakmica odigrana je na stadionu Unipol Domus u Kaljariju.

EPSKI PREOKRET: Kaljari za 20 minuta učinio nezamislivo - nikada ne treba potcenjivati ekipu Klaudija Ranijerija! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Kaljarija pobedili su danas na svom terenu ekipu Frozinonea rezultatom 4:3 u meču desetog kola italijanske Serije A.

Frozinone je vodio 3:0 golovima Matijasa Sulea u 23. i 37. i Marka Brešianinija u 49. minutu.

Domaći fudbaleri su potom zaigrali angažovanije i u finišu meča su stigli do velikog preokreta. Golove za Kaljari su postigli Gaetano Oristanio u 72, Antoan Makumbu u 76. i Leonardo Pavoleti u četvrtom i šestom minutu nadoknade vremena. Fudbaleri Kaljari nisu iskoristili penal u 30. minutu preko Marka Mankosua.

 

Ekipa Klaudija Ranijerija je trijumfom protiv Frozinonea stigao do prve pobede ove sezone u Seriji A. Klub sa Sardinije se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo šest bodova, a u narednom kolu na svom terenu će igrati sa Đenovom.

Frozinone je 12. na tabeli sa 12 bodova, a ovaj klub će u narednom kolu italijanskog šampionata dočekati Empoli.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading