NA KRILIMA LUKE ZORIĆA: Kragujevčani vezali drugi trijumf i pobegli sa dna tabele - Lučancima preselo gostovanje na "Čika Dači"!

Autor:

Sport

29.10.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važni pobedu ostvarili su fudbaleri kragujevačkog kluba.

NA KRILIMA LUKE ZORIĆA: Kragujevčani vezali drugi trijumf i pobegli sa dna tabele - Lučancima preselo gostovanje na "Čika Dači"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog 1923 pobedili su danas u Kragujevcu ekipu Mladosti rezultatom 4:1 (1:0) u meču 13. kola Superlige Srbije.

Tru gola za Radnički postigao je Luka Zorić u petom, 48. i 80. minutu, a jednom se u listu strelaca upisao Milutin Vidosavljević u petom minutu nadoknade vremena. Jedini strelac za goste bio je Ivan Milošević iz penala u drugom minutu nadoknade vremena.

Kragujevčani se trenutno nalaze na 12. mestu na tabeli sa 12 bodova, dok je Mladost deveta sa 15. Radnički će u narednom kolu gostovati Spartaku, dok će Mladost u Lučanima dočekati Javor.

Foto: Starsport

Luka Zorić het-trikom rasturio Lučance

 

Kasnije danas od 16.30 časova će igrati Čukarički i Vojvodina, a Partizan će od 18.30 sati dočekati Voždovac. Poslednji meč 13. kola SLS biće odigran od 19 sati u Bačkoj Topoli, a sastaće se TSC i Novi Pazar.

Napredak je u petak u Ivanjici pobedio Javor 2:0, dok su tri susreta 13. kola SLS odigrana juče, a postignuti su sledeći rezultati: Radnik - Železničar 0:1, IMT - Crvena zvezda 1:2 i Radnički (N) - Spartak 1:1.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading