LEGENDA HRVATSKE KOŠARKE DOLAZI NA DERBI: Uoči polaska u Beograd susreo se sa velikim problemom - jednu stvar je morao pod hitno da uradi!

Autor:

Sport

30.10.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletan region sa velikom pažnjom pratiće večerašnji duel crno i crveno-belih.

LEGENDA HRVATSKE KOŠARKE DOLAZI NA DERBI: Uoči polaska u Beograd susreo se sa velikim problemom - jednu stvar je morao pod hitno da uradi!

Foto: Profimedia

Pre samo četiri dana, u evroligaškom derbiju, Partizan je rezultatom 88:86 savladao Crvenu zvezdu Meridianbet, a danas će isti rivali odmeriti snagu u okviru regionalne AdmiralBet ABA lige.

Potpuno je jasno da duel dve daleko najkvalitetnije ekipe na prostoru nekadašnje Jugoslavije zavređuje veliku pažnju ne samo ljubitelja košarke, već i košarkaških radnika, a u tom cilju današnjem susretu večitih rivala prisustvovaće i legenda hrvatske košarke Aleksandar Petrović.

Popularni "Aca trica" je uoči dolaska u srpsku prestonicu na svom Tviter profilu objavio fotografiju ulaznice za predstojeći duel večitih rivala, a zatim je usledila reakcija jednog od navijača koji je posavetovao hrvatskog stručnjaka:

- Obrišite sliku, neko će ući sa vašom kartom.

 

 

Aca Petrović je reagovao na sugestiju navijača i sliku obrisao sa društvene mreže, mada sigurno ne bi imao problem da uđe u beogradsku Štark Arenu, a kako se saznaje on će sedeti i u prvom redu do samog terena.

Da podsetimo, večerašnji susret između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet na programu je od 20 časova, a ekipa trenera Željka Obradovića u susret ulazi sa imperativom pobede, s obzirom da je prethodnog vikenda doživela šokantni poraz od beogradske Mege.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=navija%C4%8Di+olimpijakosa

Komentari (0)

Loading