JEZIVO: Fudbaleru Čukaričkog razbijena glava, sav krvav je ležao na travi - majka igrača panično uletela na teren! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

29.10.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi susret 13. runde superligaškog karavana igra se na stadionu na Banovom Brdu.

JEZIVO: Fudbaleru Čukaričkog razbijena glava, sav krvav je ležao na travi - majka igrača panično uletela na teren! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Jedan od najzanimljivijih susreta na srpskim fudbalskim terenima igra se na stadionu na Banovom Brdu gde su snage odmerile ekipe Čukaričkog i novosadske Vojvodine.

Jasno je da su bodovi i jednima i drugima neophodni kada je u pitanju borba za što bolji plasman na superligaškoj tabeli, ali je sam meč ostao u senci dešavanja u samom finišu prvog perioda igre.

Naime, u 40. minutu susreta došlo je do sudara glavama između Vojina Serafimovića i Normana Kembela. Obojica su odmah pali na travu, ali je daleko lošije prošao defanzivac Čukaričkog kojem je glava bila oblivena krvlju.

Čim su videli šta se dešava, u pomoć dvojici fudbalera su pritrčali igrači obe ekipe, a zatim i lekarske ekipe.

Scene nisu bile ni malo prijatne, a na teren je panično utrčala i majka Vojina Serafimovića koju su predstavnici Čuaričkog uspeli da umire i izvedu je sa terena.

 

Fudbaler belo-crnih je kolima Hitne pomoći odveden da najbližu zdravstvenu ustanovu kako bi mu se ukazala lekarska pomoć.

U momentu kad ase sve navedeno dešavalo, novosadski fudbaleri su imali rezultatsku prednost od 2:1. Dejan Zekić i Aleksa Vukanović su doneli prednost novosadskim crveno-belima u 13. i 16. minutu susreta, a nadu "brđanima" doneo je pogotkom Stefan Kovač u 36. minutu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading