IMAMO PROBLEMA: Obradović zabrinuo grobare - trijumf je ipak NAJVAŽNIJI!

Autor:

Sport

30.10.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon drugog uzastopnog trijumfa nad večitim rivalom.

IMAMO PROBLEMA: Obradović zabrinuo grobare - trijumf je ipak NAJVAŽNIJI!

Foto: Starsport

Nakon evroligaškog derbija, košarkaši Partizana su savili i u prvom ovosezonskom regionalnom duelu između crno i crveno-belih rezultatom 98:87 (17:25, 30:11, 25:27, 26:24).

Svakako je nakon susreta strateg domaćina Željko Obradović morao da bude i više nego zadovoljan, a u prvoj izjavi nakon susreta je istakao:

- Posle četiri dana nova sjajna atmosfera. Nije lako igrati u kratkom periodu igrati dve utakmice. U pauzi između utakmica smo probal ida vidimo ko nam je zdrav i ko može da igra. Imamo problema, ali ih ima i Zvezda. U četvrtak već idemo u Baskoniju, a zatim sledi Split - istakao je na početki izlaganja Željko Obradović i dodao:

- Utakmica je bila odlična. Zvezda je otvorila dobro utakmicu, ali smo mi uzvratili u drugoj. Međutim, u trećem periodu smo imali neke ishitrene šuteve i na tome moramo da radimo.

Foto: Starsport

Saveti su urodili plodom - Željko Obradović

 

Na kraju je strateg crno-belih istakao:

- Crvena zvezda Meridianbet je pokušavala da igra u tranziciji, ali smo na to odgovorili i ostvarili važan trijumf. Moram istaći da je atmosfera među ekipama bila izuzetna, što je veoma važno.

Da podsetimo, obe ekipe u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi sada imaju skor od 4 pobede i jednog poraza, a već narednog vikenda crno-beli gostuju u Splitu, dok će Srvena zvezda Meridianbet dočekati u novom velikom derbiju ekipu podgoričke Budućnosti.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading