RAZLAZ NAKON PORAZA: Nekadašnji superligaš smenio trenera - već je poznato ko će voditi ekipu do kraja jesenjeg dela sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.10.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivao se daleko bolji učinak.

RAZLAZ NAKON PORAZA: Nekadašnji superligaš smenio trenera - već je poznato ko će voditi ekipu do kraja jesenjeg dela sezone!

Foto: FK Donji Srem 2015

Nakon minimalnog poraza Jedinstva iz Rumenje, ekipa Donjeg Srema 2015 doživela je novi rezutatski neuspeh u susretu protiv Mladosti iz Bačkog Jarka na svom terenu rezultatom 1:3.

Navedeni neuspeh je šesti u 12 odigranih prvenstvenih mečeva, što je dovelo i do (ne)očekivane odluke da se izvrši smena na mestu šefa stručnog štaba.

Naime, nakon susreta protiv Bačkojarčana rukovodstvo kluba iz Pećinaca se odlučilo da prekine saradnju sa dosadašnjim trenerom Darkom Baljkom. Tim povodom klub se javnosti obratio kratkim saopštenjem:

- Klub ovim putem želi da se zahvali bivšem šefu na dosadašnjem radu i uloženom trudu i energiji.

Kako su istakli iz ekipe Donjeg Srema 2015, novog trenera neće tražiti, već će ekipu do kraja prvog dela sezona voditi dosadašnji pomoćni trener Vlada Naić.

Foto: FK Donji Srem 2015

Sada već bivši trener kluba iz Pećinaca - Darko Baljak

 

Da podsetimo, ekipa iz Pećinaca je u dosadašnjem delu sezone zabeležila pet pobeda, jedan remi i šest poraza i sa 16 osvojenih bodova trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli Vojvođanske lige Jug.

Narednog vikenda Donji srem 2015 gostuje u Donjem Tovarniku trenutno drugoplasiranoj ekipi Slobode.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading