POTERA ZA LIDEROM JE NASTAVLJENA: Planinac 1933 deklasirao goste iz Gornjeg Komrena - kladioničarskih 7+ u Prvoj Kutini!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.10.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno raspoloženi domaćin nije propustio priliku da do vrha napuni mrežu rivala.

POTERA ZA LIDEROM JE NASTAVLJENA: Planinac 1933 deklasirao goste iz Gornjeg Komrena - kladioničarskih 7+ u Prvoj Kutini!

Foto: FK Planinac 1933

U okviru desete runde Prve niške lige, ekipa Planinca 1933 dočekala je na svom terenu sastav iz Gornjeg Komrena i na kraju ja zabeležila najubedljiviji trijumf u aktuelnoj sezoni.

Navijači Planinca 1933 navikli su u ovogodišnjem takmičenju da mečevi njihovih ljubimaca obiluju golovima. U prethodnih devet mečeva postigli su 38, a primili 23 pogotka, a ovoga puta ljubitelji fudbala su prisustvovali kanonadi od osam golova, od kojih je domaći sastav mrežu tresao sedam puta.

Vremenski uslovi su bili idealni, a dobro pripremljeni teren omogućio je fudbalerima obe ekipe da pruže sve ono šti u ovo momentu mopgu i znaju.

Već nakon nešto više od pola sata igre Planinac 1933 je stigao do ubedljive prenosti od 3:0. Mrežu gostiju redom su tresli Petar Nikolić u četvrtom minutu, Marko Mitić u devetom, da bi početnu kanonadu okončao Dušan Milenković u 32. minutu susreta.

Kada je samo sedam minuta kasnije Saša Stojanović smanjio prednost domaćeg sastava, činilo se da će nastavak susreta doneti i veću rezultatsku neizvesnost.

Međutim, domaća ekipa preko Miloša Krstića u 56. minutu dolazi i do četvrtgo pogotka, da bi u poslednjih petnaestak minuta igre postigla još tri gola, čime je zabeležen više nego ubedljiv trijumf.

Foto: FK Planinac 1933

Planinac 1933 je brojao do sedam

 

- Prva niška liga, 10. kolo:

Planinac 1933 (Prva Kutina) - Omladinac (Gornji Komren) 7:1 (3:1)

Strelci: P. Nikolić 4`, M. Mitić 9`, 77`, 84`, D. Milenković 32`, M. Krstić 56`, M. Stefanović 88`; S. Stojanović 39`

Nakon susreta predsednik domaćeg sastava, koji je danas bio i na golu ekipe Nikola Petrović je izjavio:

- Nastavljamo i dalje sa odličnim rezultatima i nadam se da do kraja polusezone možemo doći do prvog mesta gde ćemo zasigurno ostati do kraja sezone. 

U narednoj takmičarskoj rundi Planinac 1933 gostuje u Mramoru ekipi OFK Morave 2022.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading