GROBARI IMAJU NOVOG MILJENIKA! Evo KAKO je Kaboklo ODMENIO Lesora i KUPIO SRCA najvatrenijih navijača! (FOTO)

Autor:

Sport

10.11.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav je obostrana.

GROBARI IMAJU NOVOG MILJENIKA! Evo KAKO je Kaboklo ODMENIO Lesora i KUPIO SRCA najvatrenijih navijača! (FOTO)

Foto: star sport

Bruno Kaboklo najnovije je pojačanje košarkaškog kluba Partizan, a iako još uvek nije debitovao za crno-bele, uspeo je da osvoji srce navijača "parnog valjka".

Izabranici Željka Obradovića savladali su Fenerbahče u Evroligi rezultatom 85:84 pred prepunom Štark arenom, a novi centar šapmiona ABA lige imao je priliku da na delu vidi svoje saigrače, ali i grobare.

Ušao je Kaboklo u halu ne mogavši da sakrije širok osmeh na licu. Nije Bruno mogao da veruje kako izgleda atmosfera o kojoj je do sad samo slušao. Svi misle da znaju šta ih očekuje kada igra KK Partizan na domaćem terenu, ali dok to ne osete na svojoj koži, doživljaj nije ni približno isti.

Republika

Foto: star sport

 

Nakon pobede, usledilo je već tradicionalno slavlje sa navijačima, a prednjačio je brazilski centar.

Toliko mu se svidelo to što vidi, da je u jednom trenutku uzeo zastavu, ponosno je podigao i ovim činom pokazao da je "hemija" između njega i grobara na zavidnom nivou.

Navijači Partizana obožavaju svoje košarkaše i to nije ništa novo. Miljenik iz prošle sezone Matijas Lesor otišao je u Panatinaikos(iako je još uvek tu, makar preko video poziva), a njegovo mesto očigledno planira da preuzme Kaboklo.

Zadatak Brunu na terenu biće da donosi Matijasovu energiju, iako je različit tip igrača.

Ukoliko na terenu pokaže ovoliko entuzijazma koliko je imao u slavlju sa grobarima, za Partizan je ove sezone samo nebo granica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading