MADARU NE SME DA FALI DLAKA SA GLAVE: Partizanova pobegulja ima lično obezbeđenje u Beogradu

Autor:

Sport

08.11.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac sa Fenerbahčeom sutra gostuje crno-belima u sedmom kolu Evrolige.

MADARU NE SME DA FALI DLAKA SA GLAVE: Partizanova pobegulja ima lično obezbeđenje u Beogradu

Foto: ABA league j.t.d/Dragana Stjepanović

Jam Madar zabio je nožu srce košarkašima i navijačima Partizana kada je letos bukvalno pobegao iz Beograda i potpisao sa Fenerbahče. Zato ne čudi prognoza da će Izraelac sutra tokom meča sedmog kola Evrolige u Areni imati poseban doček grobara, ali i da će sigurno biti emotivan susret sa bivšim saigračima i trenerom Željko Obradovićem.

Imajući sve moguće okolnosti u vidu, Madar je dobio posebno obezbeđenje dok je u Beogradu. Njega će specijalno obučeni čuvati paziti sve vreme dok je u Srbiji, ali i tokom utakmice.

Međutim, povod za to nije potencijalni napad besnih grobara, koji sigurno neće ići dalje od zvižduka, uvredljivih povika i eventualno po koje kovanice i upaljača ubačenih na teren. Povod za veće mere obezbeđenja za Madara je rat koji vodi njegov Izrael sa Hamasom u pojasu Gaze, odnosno i na samoj teritoriji Izraela koja je svakodnevno pod raketnim udarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading