NEĆE IMATI IGLA GDE DA PADNE: Partizan RASPRODAO Arenu za Barselonu

Autor:

Sport

17.10.2023

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica u našoj najvećoj dvorani počinje u 18.30.

NEĆE IMATI IGLA GDE DA PADNE: Partizan RASPRODAO Arenu za Barselonu

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Košarkaši Partizana dočekaće Barselonu u grotlu beogradske Arene. Izabranici Željka Obradovića odigraće u trećem kolu Evrolige prvi meč pred domaćim navijačima i to u krcatoj našoj najvećoj dvorani.

Naime, osim više od 16.000 sezonskih karata, crno-beli su u više navrata puštali u prodaju dodatne kontigente ulaznica za večerašnji meč, ali su one planule preko noći.

 

 

Nema sumnje da će navijači dati veliki vetar u leđa Žocovoj četi koji će im biti preko potreban protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi i jednom od glavnih pretendenata na titulu, koja im je prošle godine za dlaku izbegla. Toga je svestan i trener crno-belih.

- Igramo protiv tima koji je među glavnim favoritima. U seriji su dobrih rezultata i igraju veoma dobro. Raduje nas što prvi put igramo u Areni pred našim navijačima, od njih očekujem barem nivo koji je bio prošle godine. Igraju dobro, pravili su roster koji je popunjen na svakom mestu. Svi koji su došli dobro su se uklopili, treneru je sve poznato, igrao je u Barseloni. Rade neke stvari slično kao prošle sezone. Mogu da igraju sa različitim postavama, ton igri daju spoljni igrači, posebno Laprovitola. Abrines je strašnoj šuterskoj formi, Kalinić može da igra na poziciji na tri ili četiri - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
DRUGI SAMO KOPIRAJU

17.10.2023 12:28

KK PARTIZAN JE UNIKAT EVROPE ! AVANGARDA KOJA SLUZI ZA DIVLJENJE KOSARCI. I NBA SE DIVI.