VELIKAN DRHTI OD PARTIZANA: U Barseloni svesni šta ih čeka u grotlu Arene

Autor:

Sport

16.10.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igramo protiv impresivnog tima, na jednom od najkomplikovanijih gostovanja u Evroligi, rekao je trener španske ekipe.

VELIKAN DRHTI OD PARTIZANA: U Barseloni svesni šta ih čeka u grotlu Arene

Foto: Starsport

KK Partizan

Košarkaši Partizana dočekaće sutra Barselonu u trećem kolu Evrolige, a koliko u četvrtak gostovaće Olimpijakosu u drugom susretu duplog kola ove sedmice. Biće to veliki izazov za izabranike Željka Obradovića, ali i za njegove protivnike. Naime, španski predstavnik upisao je dve sigurne pobede na startu nove sezone protiv Evesa kod kuće i Olimpijakosa u gostima, ali trener Rodžer Grimao nije spokojan pred duel u grotlu beogradske Arene.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Utakmica u Beogradu će biti mnogo teška za nas. Idemo na jedno od najkomplikovanijih gostovanja u Evroligi, i svesni smo da će Partizan imati veliku podršku sa tribina. U svakom slučaju igramo protiv impresivnog tima, koji ima velike ambicije u ovom takmičenju - poručio je Grimao, pa se osvrnuo i na njihov prethodni meč:

- Imali smo veoma ozbiljnu utakmicu, i to od svih igrača. Napravili smo veoma dobar početak i dobar ulazak u utakmicu. Oni su vršili pritisak na nas, ali smo u poslednjoj četvrtini imali sreće da nađemo otvorene šuteve. Igrači su uložili ogroman napor i u najkomplikovanijim trenucima bili smo jedinstveni. Ovo je pravi način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading