POBEDA NA MIŠIĆE! Barselona se provukla pred Partizan

Autor:

Sport

15.10.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci su se mučili sa Gran Kanarijom

POBEDA  NA MIŠIĆE! Barselona se provukla pred Partizan

Foto: Starsport

Košarkaši Barselone

Košarkaši Barselone nisu se proslavili pred gostovanje Partizanu! Naime, Katalonci su na mišiće savladali Gran Kanariju sa 83:73 u domaćem prvenstvu Španije.

Očekivalo se da velika Barselona s pola snage dobije Gran Kanariju, ali to nije bio slučaj. Tim Barselone se mučio i na kraju jedva slavio. Može se reći da je veći deo meča bio neizvestan. 

Katalonci, koji već u utorak gostuju Partizanu u trećoj rundi Evrolige, su sa skorom 4-1 na deobi druge pozicije sa Baskonijom, Valensijom i Bilbaom, dok je Gran Kanarija na 2-3.

Republika

Foto: Starsport

Frenk Kaminski

 

Duel između Partizana i Barselone na programu je u utorak u 18:30 časova, a može se reći da će Špance dočekati pravi pakao u Areni. Pošto su karte praktično rasprodate i očekuje se da će tribine biti krcate na ovom meču. 

Baskonija je slavila u gostima protiv Satagose 85:80 uz odličnu partiju Vanje Marinkovića. Srpski reprezentativac je u četvrtom trijumfu Baskijaca bio najefikasniji sa 19 poena (2/3 za dva, 5/9 za tri) uz 4 skoka za 25 minuta, Kodi Miler Mekintajer je imao 15 uz 4 skoka i 3 asistencije, a Markus Hauard 12.

Mark Smit je predvodio Saragosu (učinak 1-4) sa 22 poena, Džalil Okafor je upisao 14 uz 9 skokova, a Emir Sulejmanović 12.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading