VUJOŠEVIĆ GOVORIO O VEČITIMA! Evo kakve ŠANSE daje Zvezdi Meridianbet i Partizanu u Evroligi! Imao je i ZAMERKU za crno-bele!

Autor:

Sport

15.10.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti rivali ostvarili su polovičan učinak u dva odigrana kola Evrolige.

VUJOŠEVIĆ GOVORIO O VEČITIMA! Evo kakve ŠANSE daje Zvezdi Meridianbet i Partizanu u Evroligi! Imao je i ZAMERKU za crno-bele!

Foto: Starsport

Dule Vujošević

Crvena zvezda Meridianbet je posle pobede nad Asvelom izgubila u Litvaniji od Žalgirisa, dok je Partizan nakon debakla u Tel Avivu od Makabija, upisao trijumf u Vilerbanu.

Pokazalo se, dakle, da će u novoj sezoni ovo takmičenje biti možda i najinteresantnije u istoriji, o čemu je govorio i bivši trener crno-belih Duško Vujošević.

On je dao intervju za hrvatski portal "Crokošarka", a jedna od tema bilo je ogromne ambicije večitih rivala u najelitnijem evropskom klupskom rangu.

Republika

Foto: Starsport

 

Iskusni stručnjak je mišljenja da Zvezda Meridianbet i izabranici Željka Obradovića mogu daleko da doguraju, ali je imao i izvesnu zamerku za svoj bivši klub.

- Što se tiče Partizana oni moraju raditi dodatnu selekciju što se tiče Evrolige. Partizanu je potrebna jedna prava "petica" i punokrvni plejmejker, ali to nije lako naći na košarkaškom tržištu. Čini mi se da je Real Madrid jači od ostalih ekipa. Mislim da su Asvel i Alba najslabije po trenutno prikazanom, a ostale ekipe su dosta izjednačene. Mislim da Partizan i Zvezda Meridianbet imaju realne šanse da se plasiraju na fajnal-for Evrolige. To naravno neće biti lagano, ali šanse svakako imaju - istakao je Vujošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading