IVANOVIĆ PRED SRPSKI DUEL: TEŠKA utakmica!

Autor:

Sport

14.10.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč dva neporažena tima.

IVANOVIĆ PRED SRPSKI DUEL: TEŠKA utakmica!

Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Meridianbet Duško Ivanović rekao je pred nedeljno gostovanje Borcu u 3. kolu AdmiralBet ABA lige da njegovu ekipu čeka teška utakmica, kako zbog umora, tako i zbog činjenice da je klub iz Čačka odlično otvorio sezonu.

Duel srpskih klubova u AdmiralBet ABA ligi igraće se u nedelju od 18 časova.

Obe ekipe otvorile su sezonu sa dve pobede, "crveno-beli" trijumfima nad Igokeom u gostima i u Areni protiv Cedevita Olimpije, a Borac pobedama kod kuće nad Cibonom i Megom na Novom Beogradu.

Trener Crvene zvezde Meridianbet Duško Ivanović je rekao da njegove izabranike ne čeka lak posao.

- Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga što smo juče igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će posle uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, angažovano, uz dobru odbranu, kako bi došli do bodova - rekao je Ivanović .

Republika

Foto: Republika.rs

Dejan Davidovac

 

Na reči trenera nadovezao se košarkaš Dejan Davidovac.

- Noćas smo stigli iz Kaunasa, danas odradili trening oporavka a već sutra imamo novu utakmicu koja neće biti uopšte laka. Borac ove sezone ima iskusnu i dobru ekipu i to je pokazao i na parketu sa dve uvodne pobede. Pozivam i naše navijače da nam pruže podršku u nedelju, dvorana Borca je uvek bila dobar domaći teren i podrška za domaću ekipu - istakao je Davidovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading