MADAR I GROBARI OČI U OČI: Kako li će pobegulja biti dočekana u Areni?

Autor:

Sport

09.11.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moguća burna reakcija navijača Partizana u susretu sa Izraelcem koji je letos prebegao u Fenerbahče.

MADAR I GROBARI OČI U OČI: Kako li će pobegulja biti dočekana u Areni?

Foto: Starsport

Jam Madar

Košarkaši Partizana dočekaće večeras Fenerbahče u sedmom kolu Evrolige a jedan od zanimljivijih detalja, uz duel kumova na klupama dva kluba, biće reakcija grobara na pojavljivanje Jama Madara. Izraela je letos bukvalno pobegao iz Beograda i potpisao za  turski tim, iza leđa crno-belima i treneru Željku Obradoviću zbog čega je razočarao i navijače.

Taj potez Madara zahladneo je i odnose između Partizana i menadžera Miška Ražnatovića, ali i dodatno rasplamsao strasti među grobarima koji su pobesneli na beka za kojeg smatraju da je košarkaško ime stekao u Beogradu radeći sa Žocom, pa su ga nazivali raznim pogrdnim imenima. Zato će biti zanimljivo videti kako će ga dočekati u grotlu krcate Arene.

Republika

Foto: Starsport

 

Ako je suditi na osnovu komentara na drušvenim mrežama, Madara čeka pakao. Svesni toga, iz Partizana su poručili svojim navijačima da navijaju fer i korektno, kao ida se suzdrže neprimerenih reakcija i ubacivanja predmeta u teren. Takođe, apelovali su na grobare da ne uništavaju imovinu Arene jer tako samo mogu da nanesu finansijsku štetu klubu, ali i da izazovu reakciju Evrolige i potencijalnu kaznu.

Kako će Jam Madar biti dočekan u Areni večeras možete pogledati od 20.30 na Sport klubu 1 u direktnom televizijskom porenosu, ali i ispratiti u prenosu uživo na napem portalu Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
ZALIZANI OSUNCAN

10.11.2023 09:31

MISKO ODNOSNO ZALIZANI ,,CIGO" JE KRIV za sve KAO I za PETRUSEVA.