NOLE ŠOKIRAO IZJAVOM: "Navijam za crno-bele i volim velikog Željka Obradovića! "

Autor:

Sport

12.11.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom ove sezone, srpski teniser Novak Đoković je prisustvovao utakmicama Košarkaškog kluba Partizan u Evroligi.

NOLE ŠOKIRAO IZJAVOM:  "Navijam za crno-bele i volim velikog Željka Obradovića! "

Foto: Starsport

Željko Obradović i Novak Đoković

Iako je sam Đoković navijač Crvene zvezde, njegov sin Stefan podržava crno-bele, pa ga otac vodi na njihove mečeve.

Prošle sezone je prisustvovao utakmici Partizana protiv Monaka, a ove sezone je iz lože Beogradske arene pratio crno-bele na derbiju protiv Crvene zvezde 26. oktobra. Novak Đoković ističe da uvek podržava Partizan, osim kada igraju protiv Crvene zvezde, te da ima veliko poštovanje prema treneru kluba iz Humske, Željku Obradoviću.

- Ja sam za Partizan zdušno navijao u Monaku prošle godine ili kada su igrali protiv Reala iz Madrida. Pa to su naši ljudi, Srbi, čoveče! Došli smo do takve neverovatne podele. Iste smo nacionalnosti, svi smo iz istog naroda, i nepojmljivo mi je da ne možeš da podržiš nekoga ko dolazi iz tvoje zemlje, tvog naroda i predstavlja tvoju zemlju. To jeste ljuti rival, ne podržavam ja Partizan kada igra protiv Zvezde, ali ako igraju u Evroligi, i predstavljaju Srbiju na najbolji mogući način u sportskom smislu, zašto da ne? Naravno da ću navijati za njih, pogotovo što im je sada trener veliki Željko Obradović, koga jako cenim, poštujem i volim - ispričao je Novak u intervjuu za Večernje novosti.

On se potom prisetio dana kada je bio član Partizana.

- Odrastao sam igrajući za Teniski klub Partizan, mnogo trofeja sam osvojio s njim, ali sam navijao za Zvezdu. Tako sam izabrao na početku svog života, ali to ne znači da mrzim Partizan ili da ću da vređam igrače, njihove porodice, upravni odbor, stručni štab i tako dalje. To su stvari koje ne smeju da postanu normala, a nažalost, postale su, i mi kao društvo moramo da se zapitamo zašto je to tako. Da li je normalno da dvadeset hiljada ljudi, da li Partizanovih ili Zvezdinih navijača, ili bilo čijih drugih, vređa nekoga konstantno tokom cele utakmice? Meni to uopšte nije normalno i ne želim da vidim svet na taj način - zaključio je Novak.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading