JA SE NE PRETVARAM KAO NEKI! Nole jednom rečenicom pecnuo Nadala: "Zato me mnogi i ne vole"!

Autor:

Sport

06.11.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković imao je izvanrednu nedelju u Parizu, uprkos stomačnim problemima. Njegova sposobnost da ih prevaziđe privukla je pažnju novinara, koji su takođe bili zainteresovani da saznaju koliko daleko planira da ide u obaranju rekorda.

JA SE NE PRETVARAM KAO NEKI! Nole jednom rečenicom pecnuo Nadala: "Zato me mnogi i ne vole"!

Foto: Tanjug/AP

Novak je otvoreno izjavio da mu je trenutni cilj osvajanje najvećeg broja ATP titula, preteći tako Džimija Konorsa, čiji je rekord od 109 ATP titula sada u njegovom vidokrugu. Ova ambicija, koju je jasno pokazao čak i tokom izazovne nedelje u Parizu, sugerira da se taj rekord čini ostvarivim, s obzirom na njegovu veliku motivaciju i predanost.

- Što se rekorda po broju osvojenih ATP turnira tiče, to je sve moguće. Zbog čega da ne idem na obaranje još i tog rekorda? Sada imam 12 manje, ali takođe imam i još koju godinu uspešnog bavljenja tenisom, i pokušavam da uživam u ovim momentima koji sada znače i vrede - duplo. Kada uzmemo u obzir fazu života i karijere u kojoj se nalazim, i osvojiti jedan ovako veliki turnir - iako to možda ljudima deluje kao rutina, a to uopšte nije - svaka pobeda na masters i Grend Slem nivoima zaista toliko znači za mene - istakao je Novak Đoković, prenosi "Kurir".

Ono što je posebno zanimljivo je da Novak Đoković nikako "ne beži" od toga da prizna da mu je važno da bude najbolji i rekorder, što se ne može reći za Rafaela Nadala. U jednom od skorijih intervjua, čak je prozvao i Đokovića, dok mu sada Srbin nije ostao dužan, iako je između redova "pecnuo" svog najvećeg rivala.

- Idem na sve moguće rekorde, na sve što mogu da oborim. Nikada nisam imao problem da to kažem - i zato me možda ljudi i ne vole. Nisam se pretvarao kao neki - da kažem da mi nije cilj, pa onda da se ponašam drugačije... Uvek sam se trudio da budem u skladu sa onim šta verujem! - naglasio je Novak Đoković za koga je Nadal rekao da bi "bio frustriran" da nije uspeo da obori rekord po broju grend slemova, za razliku od njega.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading