MORAŠ JOŠ DA RASTEŠ MALI VESELJAČE: Umesto terena on se bavi Novakom Đokovićem - karijera španskog tenisera u strmoglavom padu!

Autor:

Sport

13.10.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi španski teniser nastavlja sa lošim rezultatima.

MORAŠ JOŠ DA RASTEŠ MALI VESELJAČE: Umesto terena on se bavi Novakom Đokovićem - karijera španskog tenisera u strmoglavom padu!

Foto: Tanjug/AP

Supertalentovani španski teniser Karlos Alkaras pojavom na velikoj sceni oduševio je sve ljubitelje tenisa. Činilo se da "beli sport" dobija novu superzvezdu u nastajanju i da će upravo on ne samo biti naslednik Rafaela Nadala, već i neko ko će u deceniji pred nama vladati teniskoim sportom.

Međutm, u poslednje vreme stvari se ne odvijaju baš onako kako su i Alkaras i njegov tim zamišljali i želeli. Trenutno drugi reket planete poražen ja u osmini finala ATP turnira u Šangaju gde je nakon tri odigrana seta i dva sata i deset minuta provedenih na terenu, bolji bio Bugarin Dimitrov.

Naime, pre turnira u Pekingu, Karlos Alkaras je i na dva prethodna turnira na kojima je učestvovao, doživeo poraze pre završne borbe za trofej.

Na otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Američkih Država bolji od Alkarasa u polufinalnom duelu bio je Rus Medvedev slavivši rezultatom 3:1 (7:6, 6:1, 3:6, 6:3) nakon gotovo tri sata i 20 minuta borbe.

Sličnu sudbinu Španac je doživeo i u Pekingu gde ga je za mane od dva sata u polufinalu sa terena počistio Italijan Janik Siner rezultatom 2:0 (7:6, 6:1).

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je glavni krivac

 

Čini se da od ekpslozivnosti, snage, ali i teniskg znanja koje su ga krasile, Španac sve manje pokazuje, a za navedeno možda je upravo glavni krivac najbolji teniser u istoriji ovog sporta, Novak Đoković.

Naime, Alkaras se u poslednje vreme sve više bavi likom i delom Novaka Đokovića, što mu očigledno odvlači mnogo koncentracje koja je u ovom sportu ipak ključna za ostvareje rezultata.

Na kraju se ipak može reći: "Moraš još da rasteš mali veseljače"!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading