KOSANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O SUNOVRATU "ORLIĆA"! Već dugo pričam... Ovo MORA da se PROMENI!

Autor: Marija Nestorović

Sport

13.10.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak otvoreno govorio o problemima, posle fijaska koji su mladi srpski reprezentativci doživeli u Notingemu.

KOSANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O SUNOVRATU "ORLIĆA"! Već dugo pričam... Ovo MORA da se PROMENI!

Foto: Starsport

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije Milorad Kosanović poručio je za "Republiku" da ovakav rezultat (1:9), kojim su "orlići" deklasirani u Notingemu od Engleske ne sme da se ponovi.

- Ja već dugo vremena pričam, ali me niko ne sluša. Ovo nije nikako dobro, posebno jer su ranije generacije bile šampioni Evrope i sveta, a sad gubimo sa 1:9. Prava sramota. Mora nešto da se promeni, ako ne želimo da nam se ovo ponavlja. U mlađim generacijama mora drugačije da se radi. Mi igramo fudbal od pre dvadeset godina, dok Englezi igraju moderan fudbal. Te stvari ne mogu da se porede. Nisu imali nikakve šanse, pa ni na srce nisu mogli da ih stignu ili da im pariraju. Prosto ono ništa nije valjalo - rekao je Kosanović.

Takođe, on je naglasio da bi treneri u mlađim kategorijama morali da budu stručniji.

- Mora da se radi dobro s mlađim generacijama, da se struka obrazuje. A ne da se postavljaju treneri koji nemaju veze - istakao je Milorad Kosanović za naš portal.

Srpski fudbaleri do 21 godine su, podsetimo, poveli na Ostrvu golom Vladimira Lučića, a onda do poluvremena tri puta kapitulirali, dok su u nastavku meča primili još šest golova!

To je, ujedno, najubedljiviji poraz u istoriji svih reprezentativnih uzrasta Srbije, a kakve smo još doživljavali godinama unazad pročitajte na OVOM linku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading