POSLE DEBAKLA "ORLIĆA"! Reči selektora Engleske još VIŠE će ZABOLETI mlade reprezentativce Srbije!

Autor:

Sport

13.10.2023

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska selekcija do 21 godine ponižena na gostovanju "gordom albionu" s 1:9.

POSLE DEBAKLA "ORLIĆA"! Reči selektora Engleske još VIŠE će ZABOLETI mlade reprezentativce Srbije!

Foto: Ap photo

Nezapamćenu blamažu doživela je mlada fudbalska reprezentacija Srbije, pod vođstvom selektora Dušana Đorđevića, na gostovanju Engleskoj u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Orlići" su na Ostrvu pretrpeli debakl i primili devet golova u katastrofalnom porazu (1:9), a dodatnu "so na ranu" dolile su reči selektora domaće ekipe Lija Karslija.

- Osnove poslednje utakmice su bile zasnovane na nadigravanju protivnika. Važno je da, ako želite da imate dugu karijeru i da igrate za Englesku, morate da budete tehnički i fizički bolji od svog protivnika. To smo i radili na celom terenu. Kada je rezultat počeo da se razvija kako se razvija, nismo stali - rekao je Karsli posle meča protiv Srbije.

Foto: Ap photo

 

Iako su njegovi izabranici slavili više nego ubedljivo, selektor mladih Engleza imao je zamerke na račun svog tima:

- Ne možete sebi priuštiti da protraćite previše šansi, a oni su u drugom poluvremenu bili "krvoločni". Bilo je to dobro videti jer to pomaže njihovom samopouzdanju. Ponekad kada vidite rezultat, da niste bili na utakmici, pomislili biste da je to šetnja parkom, ali nije bilo tako, posebno kada smo primili gol. Razgovarali smo o tome pre nekoliko dana, kako će ovaj tim reagovati na neuspeh? Ovo svedoči o igračima da su odgovorili na pravi način - istakao je Li Karsli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading