LUČIĆ JE BLAGO ZVEZDE I SRBIJE: Mladi reprezentativac DAO GOLČINU ENGLEZIMA! U Notingemu muk!

Autor:

Sport

12.10.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlići" igraju meč kvalifikacija na "Siti Graundu".

LUČIĆ JE BLAGO ZVEZDE I SRBIJE: Mladi reprezentativac DAO GOLČINU ENGLEZIMA! U Notingemu muk!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Vladimir Lučić, krilni napadač Crvene zvezde i mlade reprezentacije Srbije, postigao je vodeći gol za "orliće" protiv Engleske na stadionu Notingem Foresta - "Siti Graundu". Sjajni dribler je pokrenuo akciju kod pogotka u 27 minutu. Najpre je Stanković izbacio Vasića na desnoj strani terena, a ovaj odlično vratio loptu na desetak metara za Lučića, koji je snažno i precizno pogodio gornji levi ugao golmana domaćina.

 

 

Ipak, izabranici Dušana Đorđevića nisu uspeli da zadrže prednost do poluvremena. Najpre  je golman Veljko Ilić napravio veliku grešku kada je bukvalno dodao loptu Filogenu - Bidasu, a ovaj je zakucao u mrežu u 39. minutu. Usledio je zapravo potpuni preokret, pošto je Lijam Delap tri minuta kasnije pogodio za 2:1.

Srbija je pre ove utakmice imala tri boda, isto koliko i Engleska, nakon što je u prvom meču Grupe F na svom terenu u Staroj Pazovi savladali Azerbejdžan sa 2:0. "Orlići" su, inače, pojačani Stefanom Mitrovićem i Mihajlom Ilićem, koji su se pre nekoliko dana našli na spisku selektora seniora Dragana Stojkovića Piksija, te su obojica uvršteni u startnih 11. U timu Srbije od početka igra i novajlija Mihailo Stevanović, koji nastupa za Sent Galen, a koji je tek nedavno odlučio da igra za matičnu zemlju umesto za Švajcarsku u kojoj je rođen i odrastao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Domagoj

12.10.2023 22:38

U Notingemu 7+ blago nama.

SVASTA

13.10.2023 15:16

CIGO REZULTAT JE VAZAN. TO NAPISITE