GOSTOVAO ZVEZDI S LIVERPULOM, A SADA JE NA POTERNICI: Policija juri bivšeg reprezentativca Engleske!

Autor:

Sport

12.10.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog je bizaran...

GOSTOVAO ZVEZDI S LIVERPULOM, A SADA JE NA POTERNICI: Policija juri bivšeg reprezentativca Engleske!

Foto: www.profimedia.rs

Za Danijelom Staridžom, nekadašnjim reprezentativcem Engleske i napadačem Liverpula, raspisana je policijska poternica, javljaju britanski mediji.

Nalog za hapšenje je izdat nakon što se nije pojavio na sudu u Los Anđelesu, a optužen je zbog poprilično bizarnog prekršaja. Njemu se na teret stavlja greh da nije isplatio 30.000 dolara čoveku koji tvrdi da je pronašao njegovog psa.

Sve se dogodilo još u julu 2019. godine, kada je Staridž javno ponudio nagradu za onoga ko uspe da pronađe njegovog kućnog ljubimca.

Pas je potom vraćen vlasniku, ali čovek koji ga je pronašao navodno nikada nije dobio nagradu i čitav slučaj je završilo na sudu.

Borim se za svoja prava i obećanu nagradu, ne mogu da verujem da je sve ovo gotovo - kaže pošteni nalazač.

Danijel Staridž je inače gostovao Crvenoj zvezdi u dresu Liverpula u Ligi šampiona, kada su crveno-beli ostvarili jednu od najvećih pobeda u novijoj istoriji kluba. Bilo je 2:0 za Zvezdu u grupnoj fazi sezone 2018/2019, a apsolutni junak bio je dvostruki strelac Milan Pavkov.

Staridž je odigrao 116 utakmica za Liverpul tokom karijere, a branio je boje još i Mančester sitija, Čelsija, Boltona, VBA i Trabzona. Za "gordi albion" upisao je 26 utakmica i postigao osam golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading