DISCIPLINCI FSS POKRENULI POSTUPAK: Grešnici iz Pazara i Kragujevca na udaru!

Autor:

Sport

12.10.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasedanje povodom propusta na mečevima za vikend.

DISCIPLINCI FSS POKRENULI POSTUPAK: Grešnici iz Pazara i Kragujevca na udaru!

Foto: FK Crvena zvezda

Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) je održala sednicu na kojoj se razmatrala o propustima fudbalskih klubova proteklog vikenda, a pokrenuti su i disciplinski propusti.

Naime, pokrenut je disciplinski postupak protiv Novog Pazara i zatraženo izjašnjenje zbog loše organizacije utakmice sa Vojvodinom, prekomerne upotrebe pirotehnike i raznih oblika navijačkog nasilja sto je, između ostalog, dovelo do privremenog prekida pomenutog susreta u trajanju od 56 minuta i pražnjenja severne tribine. Radnički iz Kragujevca će, takođe morati da se izjasni zbog mnogobrojnih propusta na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Foto: printscreen

Detalj sa meča Novi Pazar - Vojvodina

Kragujevčanima se stavlja na teret loša organizacija, upotreba pirotehnike, kao i propust zbog uvođenja u igru fudbalera koji nije bio upisan u zapisnik utakmice. U vezi sa ovim podneta je i disciplinska prijava protiv Marka Dimitrijevića, prvog operativca kluba iz srca Šumadije. Na toj utakmici "pocrveneo" je pomocni trener domaćina Miroslav Stakić i zbog toga će prvu utakmicu svog kluba, nakon reprezentazivne pauze, ispratiti sa tribina. Napredak je kažnjen sa 50.000 dinara zbog viška kartona na Čairu u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading