RADIKALAN POTEZ PIKSIJA: Stojković se zahvalio tandemu već posle prvog treninga "orlova"

Autor:

Sport

09.10.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor doneo konačnu odluku.

RADIKALAN POTEZ PIKSIJA: Stojković se zahvalio tandemu već posle prvog treninga "orlova"

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Na spisku selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija za utakmice protiv Mađarske i Crne Gore nalaze se i dva momka koja nastupaju u Superligi Srbije, Stefan Mitrović i Mihajlo Ilić.

Prvotimci večitih rivala odradili su u ponedeljak uveče trening sa A timom u Staroj Pazovi, a odmah zatim stavili se na raspolaganje strategu mlade reprezentacije Dušanu Đorđeviću za važne mečeve protiv Engleske i Severne Irske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Republika

Foto: FSS

Mihajlo Ilić, Stefan Mitrović i Dragan Stojković

Stojković je po završetku treninga obavio razgovor sa dvojicom momaka koji su budućnost srpskog fudbala, poručio im da na njih najozbiljnije računa u narednom periodu i obrazložio zašto su u ovom trenutku potrebniji svojim vršnjacima iz selekcije do 21 godine.

Podsetimo da su "orlići" na startu kvalifikacija pobedili Azerbejdžan sa 2:0, a upravo su Mitrović i dvostruki strelac Ilić bili među glavnim protagonistima u redovima naše reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading