LESOR UDARA NA BRAĆU GROBARE: Evo gle možete gledati prvi meč Francuza protiv Partizana

Autor:

Sport

30.11.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Panatinaikosa u 11. kolu Evrolige gostuje crno-belima, za koje je nastupao do letos pred navijačima, kojima je prirastao za srce

LESOR UDARA NA BRAĆU GROBARE: Evo gle možete gledati prvi meč Francuza protiv Partizana

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana Zek Ledej i Matijas Lesor

Košarkaši Partizana igraju po sistemu toplo-hladno u Evroligi, ali počev od narednog 11. kola, sunce bi moglo da ogreje crno-bele. Tim pre što će izabranici Željka Obradovića igrati naredna tri susreta u svojoj krcatoj Areni.

Koliko danas Partizanu gostuje grčki Panatinaikos, koji je duboko povezan s "parnim valjkom", а taj duel možete pogledati u direktnom prenosu na televiziji Sport klub 1 od 20.45, kao i u tekstualnom prenosu na našem portalu Republika. Boje "zelenih" u Beogradu braniće Matijas Lesor, Francuz koji je do letos igrao za crno-bele i bio ljubimac grobara i celog tima.

- Vraćam se u Beograd, biće to veoma emotivan trenutak za mene - rekao je pre nekoliko dana Lesor.

Foto: Starsport

Dobri prijatelji: Lesor i Smailagić

Odgovor je stigao od Alena Smailagića, s kojim je delio minutažu na "petici".

- PAO ima dobre igrače, a jedan je bio s nama. Jedva čekamo da vidimo Matijasa. Biće dobra utakmica pred puno navijača - kazao je Smajli.

U timu PAO, koji je napravio ekipu za osvajanje Evrolige, biće i još jedan bivši igrač Partizana povređeni Janis Papapetru, ali i nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Meridianbet Luka Vildoza. Takođe, trener Ergin Ataman se dobro poznaje s Obradovićem, a upravo je Žoc 13 godina bio na klupi PAO i doneo mu pet titula prvaka Evrolige.

Republika

Foto: Admiral Bet ABA liga

Spreman za bivši klub: Željko Obradović


- Panatinaikos je za mene uvek specijalna utakmica. Svesni smo protiv koga igramo i moraćemo da odigramo mnogo dobru utakmicu ako želimo pozitivan rezultat - jasan je Obradović, koji je potvrdio da su se u tim vratili kapiten Kevin Panter i Aleksa Avramović, ali da još ne zna da li će igrati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading