SMAILAGIĆ: Jedva čekamo da vidimo Lesora

Autor:

Sport

29.11.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Utakmica će biti jako dobra"

SMAILAGIĆ: Jedva čekamo da vidimo Lesora

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Alen Smailagić

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Panatinaikosa u četvrtak od 20 časova i 45 minuta u okviru 11. runde Evrolige. 

Pored Željka Obradovića, Alen Smailagić je govorio pred taj meč za medije i otkrio da jedva čeka susret sa doskorašnjim saigračem Matijasom Lesorom.

- Panatinaikos je jak tim, imaju veoma dobre igrače. Jedan koji dolazi sutra je bio sa nama, to je Matijas kog jedva čekamo da vidimo. Janis zbog povrede ne dolazi. Utakmica će biti jako dobra, započeo je centar crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Papapetru i Lesor u dresu Partizana

 

Partizan neće imati nimalo lak zadatak, s obzirom da im u goste dolazi tim koji je nanizao osam pobeda u svim takmičenjima, ali je Smailagić dodao da će dati sve od sebe da dođu do bitne pobede.

- Osećamo se dobro, osećamo se lepo, treninzi nam idu kako treba. Videćemo šta će sutra da se desi, a daćemo sve od sebe da probamo da pobedimo. Stisnućemo odbranu jer smo u tom segmentu do sada bili najslabiji. Biće puno navijača, biće zanimljivo za igranje naročito nakon onakve pobede protiv Borca. - izjavio je Alen Smailagić.

Crno-beli se trenutno nalaze na 13. poziciji Evrolige sa učinkom od četiri pobede i šest poraza, dok Atinjani na četvrtom mestu imaju obrnut skor - šest pobeda i četiri poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading