STANIJA RAZLUDELA ĐEDOVIĆA: Žestoko mu zadrmala kavez, zbog njenog dolaska u "Elitu" više ne zna gde udara! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.01.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta napravila pometnju svojim pojavljivanjem u Beloj kući, Marko Đedović odlučio da razveže jezik!

STANIJA RAZLUDELA ĐEDOVIĆA: Žestoko mu zadrmala kavez, zbog njenog dolaska u "Elitu" više ne zna gde udara! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što se završila repriza novogodišnje noći Marko Đedović, Jovana Tomić Matora i Milena Kačavenda seli su u hodnik hotela "Zadruga" i sumirali utiske dana koji je ostao iza njih. Oni su komentarisali ulazak Stanije Dobrojević u Belu kuću i informacije koje je iznela, zbog čega Đedović sumnja kako je sve to bio deo njenog plana. 

- Stanija je rekla da smo ti, Maja i ja napravili od Anite žrtvu. Još je Maji rekla da bi je odvojila od Anđela, kako je Filip Car slobodan. Laže, bio je u klipu pre neki dan i spomenu Aleks. Hoće nas da utiša jer jedino Anita može nju da opere. Anita kada uđe u vezu sa ovim, to neće opstati, ona će da mu baca stvari i sve i fokus više neće biti na njoj - rekao je Marko.

Đedović je takođe najavio kako će posle praznika početi da komentariše sva dešavanja u rijalitiju u svom stilu i da ga ne zanima da li će zbog njegovih reči pući neka veza ili rijaliti priča. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović, Milena Kačavenda i Jovana Tomić Matora

I tokom žurke koja je prethodne noći bila organizovana u Beloj kući Matora i Marko su komentarisali Stanijinu rečenicu da je Anita favorit u narodu i da su je Matora i njeni prijatelji napravili žrtvom. Đedović takođe smatra da je Stanijia osmislila tajni plan da utišla njihove komentare, kako bi na kraju sezone Stanojlovićeva bila gora od nje i da bi se zaboravilo da je na početku "Elite" sve gorelo zbog njene afere sa mužem Aneli Ahmić

- Ovo danas je bio takav cirkus. Ona je ušla da podrži Anitu, a Maji rekla da pravi žrtvu, to je da bi nas utišala. Ja nisam glup, ali ona to tako treba da radi - komentarisao je Đedović. 

- Mi smo samo iznosili mišljenje o situaciji - dodala je Matora. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading