ĐEDOVIĆ UDARIO NA MAJU MARINKOVIĆ: Žestoko razvezao jezik, ona promenila sve boje: MANI SE CARA!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko ponovo uzdigao Aneli, a spustio Maju - zbog ovoga je već jednom bila jako ljuta!

ĐEDOVIĆ UDARIO NA MAJU MARINKOVIĆ: Žestoko razvezao jezik, ona promenila sve boje: MANI SE CARA!

Foto: printscreen/RTVPink

Kako ni sinoć niko nije napustio "Elitu" na mestu vođe ostao je Marko Đedović, koji danas rijaliti takmičarima delu budžete za ovonedeljne troškove. On je odlučio da svojim najbližim prijateljima da velike budžete, a kako se među njima bili Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, Maji Marinković nije bilo najprijatnije dok je to slušala. 

Đedović je nahvalio Aneli i Janjuša kako uživaju u ljubavi i indirektno prozivao sve koji imaju negativne komentare na njihov račun, a poznato je da je Maji takvo izlaganje prethodnog puta smetalo, pogotovo jer je dobila srednji budžet, a Aneli veliki. 

Međutim, kad je došao red da ona čuje Markovo mišljenje o njoj nije se bunila, a on joj je posavetovao da sebi nađe zanimaciju i dečka, kako bi se manula priča sa nebitnim ljudima i kuknjavom za Filipom Carem

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović podela budžeta

- Majo, nema veliki, za tebe srednji jer sam golupčićima dao velike. Nadam se da će da ti uđe neki frajer i da se maneš priča o Filipu Caru i da se zabaviš svojom mukom. Ti si u odnosima jako zanimljiva, šta god da radiš. Kao pojava si zanimljiva, umeš da podbodeš. Treba da komentarišeš kako misliš da treba, da li će biti s razlogom ili bez, to je tvoje pravo. Ti treba da budeš ono što jesi i da komentarišeš, nisi pozvana da glumiš Jovanku Broz - govorio je Marko. 

- Samo mi još Tito fali - smejala se Maja. 

- Jedino ako se sa Zolom smuvas - dodao je Đedović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading