ODLUČENO JE: Zaboravite na Kardašijane, na OVAKVU zadnjicu svi otkidaju!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

11.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije sve u veličini.

ODLUČENO JE: Zaboravite na Kardašijane, na OVAKVU zadnjicu svi otkidaju!

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP

Već dugi niz godina se smatra da Kardašijani imaju najlepše zadnjice, najuže i atraktivnije strukiće. Zaboravite na sve to što ste do sada pročitali jer je stvarnost drugačija!

Plastični hirurzi su otkrili da nije reč o veličini kada je u pitanju najatraktivnija zadnjica!

Studija koju su sproveli hirurzi na Univerzitetu Loma Linda u Kaliforniji, pokazalo je da je zlatni osnos struka i kukova od 0,65 bio najprivlačniji ženama!

Republika

Foto: Shutterstock

Idelna zadnjica ipak postoji

 

To znači uži struk koji se samo malo širi u bokovima - daleko od ekstremne figure peščanog sata koja je postala popularna poslednjih godina, koju nose poznate ličnosti poput Kim Kardašijan i Niki Minaž.

 

Ovo može biti zbog izražene izloženosti i desenzibilizacije opšte populacije na rijaliti zvezde i poznate ličnosti sa oblinama - objavljenoj u recenziranom časopisu "Plastic"

U posebnoj studiji, 2.000 muškaraca i žena je pokazalo pet slika muških skitnica i zamoljeno je da svaku ocene od jedan do pet – pri čemu je pet najatraktivnijih.

Za muški plen, najpopularniji izbor je takođe bio umerene veličine, sa nešto mišića. Iako su studije sprovedene u SAD, istraživači su otkrili da nema značajnih razlika između starosnih grupa, polova ili etničkih grupa kada je reč o tome koju zadnjicu preferiraju.

I svaka slika koju su poslali učesnici dobila je najmanje jedan glas, tako da izgleda da postoji guza za svakoga - breskvasta! Ovde ćemo pogledati gde se neke od naših omiljenih poznatih ličnosti rangiraju u smislu onoga što nam se sviđa kod njihovih leđa.

Dženifer Lopez

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

Istraživači su otkrili da su zadnjice sa odnosom struka i kukova od 0,65 bile najpopularnije - što znači da je zadnji deo oko 35 odsto veći od struka. Ovo je slično poznatoj skitnici Dženifer Lopez, za ​​koju se nekada pričalo da ju je osigurala na 17 miliona funti - iako je kasnije to demantovala. Neverovatnih 44 odsto ispitanika reklo je da je ovo njihov omiljeni plen.

Rijana 

 

 


Rijanina zadnjica sa odnosom od 0,7 bila je druga u studiji. Nakon što je u maju 2022. rodila prvo dete Rzu, pop zvezda je priznala da joj je zadnjica omiljeni deo tela i da se godinama menja.

Bijonse 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

 

Na trećem mestu je druga najveća akcija, sa odnosom od 0,675. Jednom od 10 prisutnih se ovo dopalo pored najboljeg, pa nije ni čudo što Bijonse osvaja i dan dan sve! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading