POZNATU GLUMICU MAJKA PODVODILA ZA 400 EVRA: Stalno nasmejana, niko nije slutio kakvu je TRAUMU tada preživela!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je prodala i izneverila, do kraja su ostale u lošim odnosima.

POZNATU GLUMICU MAJKA PODVODILA ZA 400 EVRA: Stalno nasmejana, niko nije slutio kakvu je TRAUMU tada preživela!

Foto: youtube/printscreen/ TheEllenShow

Demi Mur, slavna glumica koja je nedavno izdala svoje memoare pod nazivom "Inside Out", otkrila je uznemirujuće detalje iz svog teškog detinjstva. U knjizi je otvoreno govorila o odnosu sa majkom, ali i o muškarcima koji su obeležili njen život.

Borba sa alkoholizmom i porodične traume 

Kako Demi navodi, njeno detinjstvo bilo je obeleženo konstantnim promenama i porodičnim problemima. Majka, Viržinija King, bila je alkoholičarka sa kojom je Demi prošla kroz teške životne situacije.

Republika

Foto: instagram/printscreen/demi moor

Jedna od najomiljenijih glumica je preživela pakao

 

Jedan od traumatičnih događaja koji je istakla jeste kada ju je majka "nabacila" starijem muškarcu kada je imala samo petnaest godina. 

Nakon gnusnog čina, dao je njenoj majci oko 400 dolara.

"Kakav je osećaj biti prodat?" , upitao ju je taj muškarac.

"To je bilo silovanje i odvratna majčina izdaja" napisala je glumica u svojoj biografiji.

Ova iskustva su ostavila dubok trag na nju, ali je istakla da ipak nije imala utisak da ju je majka prodala, iako jeste. Na taj način negodovanja je prikrila traumu.

 

 

Teški periodi sa majkom

Nakon razvoda od očuha, Demi je ostala da živi sa majkom koja je imala probleme sa alkoholizmom i mentalnim zdravljem. U više navrata, majka je čak pokušala da izvrši samoubistvo, ostavljajući Demi u teškoj situaciji. U svojoj knjizi, Demi je otvoreno govorila o ovim teškim periodima koje je prošla sa majkom.

Iako je imala teško detinjstvu, Demi je uspela da ostvari zavidnu karijeru u Holivudu. Kroz svoj rad, uspela je da prebrodi teškoće i izgradi uspešnu karijeru. Na kraju, čak je i oprostila majci pred samu njenu smrt, iako je njihov odnos ostao komplikovan do kraja.


Demi Mur je kroz svoje memoare "Inside Out" otvorila vrata svoje intimnosti, otkrivajući teške trenutke iz svog detinjstva. Njena iskrenost i hrabrost da se suoči sa traumatičnim iskustvima inspirisala je mnoge, dok je istovremeno skrenula pažnju javnosti na važnost suočavanja sa porodičnim traumama i mentalnim zdravljem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading