OMILJENOJ GLUMICI SE RAK PROŠIRIO NA KOSTI: "Ne želim UMRETI, nisam završila sa životom!"

Autor: M.O.

Lifestyle

29.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona ne odustaje od borbe!

OMILJENOJ GLUMICI SE RAK PROŠIRIO NA KOSTI: "Ne želim UMRETI, nisam završila sa životom!"

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Šenon Doerti (52) je nedavno dala intervju za magazin "People" gde je otvoreno pričala o svojoj borbi sa tumorom koji je sada u četvrtom stadijumu. 

Odlučna je u tome da ne dozvoli da bolest pobedi

Republika

Foto: instagram/printscren/theshando

Njena bolest je sada u četvrtom stadijumu

 

- Ne želim umreti. Nisam završila sa životom, ljubavlju, stvaranjem. Nisam gotova s nadom da ću promijeniti stvari nabolje. Jednostavno, još nisam gotova - rekla je


Borba i nadahnuće

Rak dojke dijagnostikovali su joj 2015. godine, a nakon perioda remisije, rak se vratio 2019. godine, proširivši se čak i na kosti. Uprkos teškom stanju, glumica ističe da su joj najveće uspomene tek stižu, te da se nada da će inspirisati dodatna istraživanja o ovoj bolesti. 

- Imala sam tumor u glavi koji su hteli da uklone i naprave biopsiju. Pokušavam da budem hrabra, ali sam skamenjena. Strah me preplavio - napisala je u opisu tada.

 

Republika

Foto: instagram/printscren/theshando

Glumica se i dalje bori sa opakom bolešću

 


Šenon je otvoreno priznala da je suočavanje sa četvrtim stadijumom podstaklo traženje veće svrhe u životu. Pored lične borbe, ističe i važnost podizanja svesti o ljudima obolelim od raka, naglašavajući da osobe koje se bore sa bolešću imaju snagu, želju za životom i radom. Njena nada leži i u potencijalnom učešću u kliničkim istraživanjima za nove tretmane.

Za mene je suludo što još uvek nemamo lek - rekla je Šenon.


Zaključujući intervju, Šenon ističe da su joj vera i duhovnost oslonac u ovim teškim vremenima.

- Moj vera je moja mantra - istakla je, naglašavajući važnost molitve i zahvalnosti za stvari koje su joj bitne, ali istovremeno ne tražeći previše.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading