"NIKADA SE NE UMIVAM - TO MI JE ODVRATNO": Glumica ŠOKIRALA izjavom, svi se pitaju kako je onda tako NEGOVANA!

Autor: M.O.

Lifestyle

09.11.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi tvrde da je radila estetske operacije, dok glumaca govori da je sve do nege kože.

"NIKADA SE NE UMIVAM - TO MI JE ODVRATNO": Glumica ŠOKIRALA izjavom, svi se pitaju kako je onda tako NEGOVANA!

Foto: instagram/printscreen/salmahayek

Holivudska lepotica Salma Hajek nedavno je proslavila 57. rođendan, a i danas pleni svojom lepotom i mladolikošću. Njen izgled je podjednako atraktivan kao na početku karijere, što je za mnoge neverovatno s obzirom na godine koje ima.

Glumica je poznata po svom prelepom licu i savršenoj figuri, a mnogi bi pomislili da je za svoj izgled morala da potraži pomoć estetskih zahvata. Međutim, Salma tvrdi da je tajna u posvećenoj i adekvatnoj nezi, kao i u jednom posebnom triku koji joj pomaže u održavanju jedrine lica.


Kada je jednom prilikom otkrila svoje tajne za lepotu, Salma je posebno naglasila važnost koraka koji mnoge žene zanemaruju, a koji može imati veliki uticaj na izgled kože.

Reč je o nezi kože pre odlaska u krevet

Salma ističe da je za nju nedopustivo da ide u krevet sa šminkom i da uvek temeljno čisti svoje lice pre spavanja. Osim toga, glumica pridaje veliku važnost hidrataciji kože i redovno koristi kreme i serume koji joj pomažu da održi mladoliki izgled.


Iako su mnogi skeptični i smatraju da je nemoguće izgledati tako mladoliko bez pomoći estetskih zahvata, Salma tvrdi da ona nikada nije išla pod nož i da ne planira da to uradi u budućnosti. Ona veruje da su prirodni i zdravi načini nege kože ključni za dugotrajan i lep izgled.

- Nikad ne idem u krevet ako se prethodno nisam umila. Nikad u životu. Čak ako sam bolesna, umorna, pa ni ako sam pijana! Mogla bih da zaboravim da skinem haljinu, cipele i nakit, ali nikada šminku. To mi je u prirodi.

Iako je za nju umivanje uveče obavezno, ujutru će ga radije preskočiti.

- Baka me je naučila da se nikad ne umivam kad ustanem. To mi je odvratno - dodala je.


Salma Hajek je rođena u Meksiku, a svojim talentom i lepotom osvojila je Holivud. Njena karijera traje već više od tri decenije, a glumila je u brojnim filmovima i serijama, od kojih su neki postali pravi klasici. Pored glume, Salma se posvetila i humanitarnom radu i podržava brojne dobrotvorne organizacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading