SVE LJUBAVI MONIKE BELUČI! Sada je u vezi sa slavnim rediteljem, a iznenadiće vas BROJ NJENIH PARTNERA!

Autor: M. K. V.

Zabava

25.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudska lepotica se u javnosti pojavljivala samo sa onima koji su uspeli da osvoje njeno srce. Mnogi su u šoku kako malo ljubavnika je imala u životu.

SVE LJUBAVI MONIKE BELUČI! Sada je u vezi sa slavnim rediteljem, a iznenadiće vas BROJ NJENIH PARTNERA!

Foto: Maria Laura Antonelli/AGF / Sipa Press / Profimedia

Jedna od najlepših žena na svetu Monika Beluči od nedavno se javno pojavljuje sa svojim partnerom Timom Bartonom sa kojim su je paparaci slikali ovog proleća. Naime, ona je sa čuvenim rediteljem pre nekoliko dana prvi put zvanično prošetala na 18. Filmskom festivalu u Rimu. Iako se par poznaje još od 2006. godine kada se sreo u Kanu, njihova veza se navodno razvijala tek od oktorba prošle godine kada su između njih sevnule varnice takođe na jednom filmskom festivalu.

Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Glumica Monika Beluči sada uživa u ljubavi sa rediteljem Timom Bartonom

Prelepa Italijanka, koja je tokom cele svoje karijere smatrana snom svakog muškarca, na iznenađenje mnogih, uopšte nije povezivana sa toliko njih koliko je, po svemu sudeći, mogla da ih ima. Naime, njena prva velika ljubav bio je modni fotograf Klaudio Karlos Baso, kog je zavolela dok je gradila manekensku karijeru. Nakon dve godine zabavljanja Monika se prvi put udala sa 26 godina, u vreme kada još nije bila poznata kao glumica. Par nije imao dece, a razveo se posle četiri godine braka, kada je Belučijeva polako već počela da skreće pažnju na sebe i u filmskoj industriji. 

 

Dve godine nakon razvoda uplovila je u novu ozbiljnu vezu, a ovog puta njeno srce je osvojio glumac Nikolo Farone, sa kojim se ubrzo i verila. U vereničkom statusu su uživali punih šest godina, ali do braka nikada nije došlo, jer je Monika u međuvremenu srela svog fatalnog muškarca. Naime, njen susret sa drugim suprugom Vensanom Kaselom narušio je Monikinu dugogodišnju vezu sa Nikolom, koju je raskinula i upustila se u novu avanturu. Mnogi su njenu ljubavnu priču sa dve godine mlađim Francuzom osuđivali na propast. Međutim, njih dvoje su dokazali suprotno i posle dve godine organizovali venčanje. U braku su dobili dve ćerke Devu i Leoni, a posle 14 godina velike ljubavi ipak su se odlučili za razvod, nakon kog su uspeli da ostanu prijatelji.

 

Prvi muškarac sa kojim je Belučijeva posle razvoda izašla u javnost bio je francuski vajar, slikar i bivši maneken Nikolas Lefevr, s kojim se pojavila na reviji modne kuće Chanel. Ipak, ispostavilo se da im nije bilo suđeno, pa su se, samo četiri meseca kasnije, rastali iste te godine kada su i obelodanili da su zajedno, iako su pre toga navodno već bili dve godine u vezi. 

 

 

Iako je ljubavni život Monike Beluči i u međuvremenu intrigirao javnost, pa su se kroz svetske medije često provlačile razne spekulacije o njenoj intimi, slavna glumica se, tek kad je ona odlučila da je vreme za to, u velikom stilu, ruku pod ruku, prošetala sa svojim novim izabranikom, takođe veoma slavnim rediteljem Timom Bartonom.

 

Republika

Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Tim Barton i Monika Beluči tek nedavno obelodanili vezu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading