MONIKA BELUČI PROŠETALA NOVOG DEČKA! Prvi put na crvenom tepihu sa slavnim režiserom!

Autor:

Zabava

20.10.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fatalna lepotica i čuveni režiser su se pojavili zajedno na Filmskom festivalu u Rimu!

MONIKA BELUČI PROŠETALA NOVOG DEČKA! Prvi put na crvenom tepihu sa slavnim režiserom!

Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Slavna glumica Monika Beluči se prvi put na crvenom tepihu pojavila sa novim dečkom, čuvenim američkim režiserom Timom Bartonom. Njih dvoje su prošetila crvenim tepihom 18. Filmskog festivala u Rimu držeći se za ruke, a potom ispozirali za foto-reportere.

Njih dvoje su mesecima skrivali svoju vezu, a vest je odjeknula početkom godine. Ovim povodom se nisu oglašavali, iako su više puta uhvaćeni kako šetaju zajedno. Navodno su se smuvali krajem prošle godine, što znači da se spremaju za prvu godišnjicu veze.

Republika

Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Monika Beluči i Tim Barton

Italijanka i čuveni umetnik upoznali su se na Kanskom festivalu pre 16 godina, a potom su se krajem 2022. ponovo sreli na Filmskom festivalu "Limijer" u Lionu. Tada je glumica uručila Bartonu nagradu za životno delo, a navodno su se baš tih dana i zaljubili. Monika je bila sama nakon razvoda od kolege Vensana Kasela 2013. godine, sa kojim je bila u braku od 1997. godine. Njih dvoje imaju ćerke Leoni i Devu. Jedini muškarac koji je uspeo da je osvoji u međuvremenu bio je francuski vajar, slikar i bivši maneken Nikolas Lefevr, s kojim je razišla 2019.

Barton je bio sa nemačkom umetnicom Lenom Gizeke, pa sa manekenom i glumicom Lisom Mari Smit, a potom i britanskom glumicom Helenom Bonam Karter, koja je nosila crninu nakon raskida sa njim.

Republika

Foto: Carlos Del Pozo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Monika Beluči i Tim Barton

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading