STIŽE I DRUGI SIN: Mali Aleksandar tražio Prijovićki BRATA, Lepa Brena čestitala!

Autor:

Zabava

20.10.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović je morala da napravi pauzu od tri godine zbog carskog reza!

STIŽE I DRUGI SIN: Mali Aleksandar tražio Prijovićki BRATA, Lepa Brena čestitala!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Prija i Filip

Popularna pevačica Aleksandara Prijović posle serije spektakularnih koncerata u Beogradu, krajem meseca će tri puta pevati u Sarajevu, a u decembru je čeka čak pet prodatih Arena u Zabrebu. Kako "Svet" saznaje, posle turneje sledi odmor, a njen sin Aleksandar Živojinović sve češće pita kada će stići obećani brat.

- Prija i Filip žele drugo dete, ali je ona morala da napravi pauzu od bar tri godine zbog carskog reza, tako su joj lekari rekli. Pošto je za zabrana istekla, sada je na njoj i Filipu da odluče kad je momenat za drugo dete - govori za gorepomenuti list izvor blizak Priji, te otkriva kako pevačica gleda na buru koja se digla u Hrvatskoj:

Republika

Foto: e-stock agency

Prija i Filip

- Žena lepo kaže da niko u Hrvatskoj ne mora da zna ko je ona ako ne sluša njene pesme, a da oni koji slušaju, znaju i to je dovoljno.

Drugarice iz Hrvatske, gde je i Aleksandra posle razvoda svojih roditelja živela i išla u osnovnu školu i srednju školu, pišu joj da je napravila haos, da su na televiziji stalno ankete o njoj i da nikome nije jasno kako je uspela ono što nijednom pevaču nije pošlo za rukom. Podržale su je Jelena Rozga i Nina Badrić, dok Tonči Huljić tvrdi da će na sve njene koncerte ići ljudi koji nemaju pojma šta ona peva, ali hoće da budu viđeni, jer je Prija u trendu.

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Prija i Filip

- Njoj se samo zalomilo tako - rekao je Tonči za hrvatske medije.

Lepa Brena ju je posavetovala da ne reaguje na ove izjave i od srca joj čestitala na ogromnom uspehu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nenad

20.10.2023 15:35

Prije, ništa tako dobro ne uspeva, kao uspeh. Ne osvrću se na komentare. Samo gazi napred.