PROCURIO MATERIJAL STAR PET GODINA: Ovako je zaista izgledalo VENČANJE Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

15.10.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O gala svadbi Prije i Filipa region i dalje bruji, a sada su se pojavile fotografije koje javnost nije videla!

PROCURIO MATERIJAL STAR PET GODINA: Ovako je zaista izgledalo VENČANJE Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića! (GALERIJA)

Foto: ATAImages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i menadžer Filip Živojinović venčali su se juna 2018. godine u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, a njihovi kumovi bili su pevač Aco Pejović i košarkaš Miloš Teodosić.

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra i Filip

Za organizaciju svadbe bio je zadužen Boba Živojinović, a iz firme koja je bila zadužena za dekoraciju otkrili su do sada nepoznate detalje.

- Postavka same svadbe je trajala četiri dana. Ozbilje pripreme su bile u pitanju, trajale su mesecima. Imali smo jasan plan. Bilo je jako izazovno ispuniti to sve jer smo se uklapali sa raznih strana. Materijal za plafon je morao da se pravi, bila je proizvodnja. Imali smo prirodno drveće koje smo donosili, bilo je i oko mladenačkog stola. Bilo je puno cveća, kristala i lustera. Do sada se to nije ponovilo. Ideja za tu svadbu je potekla od svih nas zajedno, Filip i Aleksandra i njihove porodice su bile uključene. Agencija je sa njima zajedno je napravila jednu svetsku proslavu na našim prostorima - poručili su iz agencije za emisiju "Premijera - Vikend specijal", gde su prikazane slike sa svadbe, koje možete videti u nastavku ovog teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading