ITALIJAN PROVOCIRA IBRU! Baloteli se pohvalio slikom sa peharom Lige šampiona

Autor:

Sport

15.10.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski fudbaler odgovorio Zlatanu Ibrahimoviću

ITALIJAN PROVOCIRA IBRU! Baloteli se pohvalio slikom sa peharom Lige šampiona

Foto: Ap photo

Slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović komentarisao je karijeru Marija Balotelija i tom prilikom je istakao da je Italijan prosuo svoj talenat. 

 -Šteta je kad neko ima toliko prilika da iskoristi talent, a ne iskoristi niti jednu od njih. Balotelli ih je imao puno i baš svaku je propustio. Odbacio je svoj talent i to je istina - rekao je čuveni Ibra, koji je karijeru završio u Milanu.

Ove reči su veoma pogodile Balotelija, koji je odgovorio Ibrahimoviću na društvenim mrežama i poručio je da on ima najvažniji trofej u karijeri, a to je Lige šampiona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

 

Baloteli je do ovog važnog trofeja došao u sezoni 2009/10 sa Interom. On je u tom uspehu postigao gol i asistenciju u grupnoj fazi protiv Rubina, dok je susrete polufinala i finala proveo na klupi. U osmini finala i četvrtfinalu proveo je ukupno na terenu 31 minutu.

Bez obzira što nije mnogo pomogao saigračima na putu ka tronu, on je na kraju podigao pehar i upravo je tu sliku podelio na Instagramu i dodao je Ibrahimovića, uz tri srca. 

 

 

Baloteli trenutno nastupa za turski Demirspor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading