NA DOBROM SMO PUTU! Zvezda Milana OTKRILA šta mu je ŽIVOTNI san!

Autor:

Sport

25.09.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objasnio zbog čega je produžio saradnju sa roso-nerima.

NA DOBROM SMO PUTU! Zvezda Milana OTKRILA šta mu je ŽIVOTNI san!

Foto: Tanjug

Fudbaler Milana Portugalac Rafael Leao izjavio je danas da još nije ostvario planove u Evropi da bi mogao da nastavi karijeru na Bliskom istoku i dodao da mu je glavni cilj da osvoji Ligu šampiona.

Leao je u letnjem prelaznom roku imao nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije, ali je na kraju odlučio da ostane u sadašnjem klubu.

- Ponuda iz Saudijske Arabije? Za mene, Liga šampiona vredi više nego plata od 10 miliona evra. I dalje nisam ostvario svoje ciljeve da bi pristao da odem u tu ligu. Fokusiran sam i želim da uradim velike stvari u Milanu. Zato sam i potpisao novi ugovor pre nekoliko meseci - rekao je Leao za portugalske medije.

Republika

Foto: Tanjug

 

On je dodao da je Milan na dobrom putu.

- Uspeli smo prošle sezone da se plasiramo u polufinale Lige šampiona. Cilj kluba mora da bude korak napred u odnosu na prošlu sezonu. Naš cilj je osvajanje Lige šampiona. Govorim u svoje ime, mlad sam. Ja sam igrač koji želi da osvoji velike stvari, Liga šampiona je san svakog igrača - istakao je Rafael Leao.

Roso-neri se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli Serije A sa tri boda manje od prvoplasiranog Intera.

Tim sa San Sira je u prvom kolu nove sezone Lige šampiona odigrao bez golova sa Njukaslom.

U drugoj rundi najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, Milan će gostovati Borusiji u Dortmunda na "Signdal Iduna parku". Taj meč je na programu 4. oktobra od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading