LACIO NE MOŽE BEZ SRBA: Piksijev "orao" na meti Italijana

Autor:

Sport

25.09.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rimu spremni da skupo plate svoju grešku od pre četiri godine kada su odbili našeg fudbalera "jer je imao problema sa srcem".

LACIO NE MOŽE BEZ SRBA: Piksijev "orao" na meti Italijana

Foto: Starsport

Samo četiri osvojena boda iz pet mečeva ove sezone u Seriji A bila su dovoljna da se upali alarm u Laciju. Tim iz Rima nije dobro startovao u novoj sezoni, a kao jedan od razloga, smatraju na Olimpiku, je odlazak Sergeja Milinkovića-Savića u saudijski Al Hilal. Zbog toga su nebesko-plavi rešili da pod hitno dovedu Srbina u tim.

Lacio je bacio oko na još jednog reprezentativca Srbije Strahinju Pavlovića uveren da bi stameni defanzivac mogao da zakrpi rupu u odbrani. Naime, Salcburg je spreman da proda svog fudbalera, ali samo pod uslovom da dobro zaradi, a to trenutno iznosi 20 miliona evra.  Bila bi za "bikove" to dobra zarada jer su Srbina platili samo sedam miliona evra Monaku prošlog leta, a kako stvari stoje Lacio se razmišlja da odreši kesu. Navodno, kako piše Gazeta delo sport, Lacio je već kontaktirao Salcburg da se raspita o ceni, a u igri su navodno i Juventus i Napoli.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ako bi doveli Pavlovića za 20 miliona evra, Rimljani bi skupo platili svoju grešku od pre četiri godine. Naime, Lacio je mogao da kupi snažnog defanzivca od Partizana za 5,5 miliona. 2019. godine, ali su odustali uz objašnjenje da popularni Kalaba ima srčanih problema, zbog čega nije prošao ni lekarske preglede. Sada su se u Laciju očigledno predomislili, a italijanski Il Tempo kontaktirao je čak i doktora Pulčinija koji je tada odbio da potpiše zdravstveni karton srpskom asu.

- U tom momentu Pavlović nije bio fizički spreman, imao je neke anomalije koje su mi izazivale ozbiljne sumnje i zato nisam mogao da mu dam dozvolu da igra. On je odličan fudbaler, ali u tom periodu je bila takva situacija, smatrao sam da bi mogao da ima ozbiljne posledice po zdravlje. Možda je sada rešio sve te probleme - objasnio je doktor Pulčini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading